Autografjägaren

Jag har aldrig samlat på autografer. Jag tycker det är 1, pinsamt att be om en, 2, svårt att veta vad jag ska göra med en jag har. Jag kan tillägga att jag samlade på stenar när jag var liten.

Men jag har skaffat mig tre autografer genom tiderna.

Den första var Janne "Loffe" Carlssons. Han var i Norrtan och höll i en modevisning. Jag var där. Påhejad av mamma fick jag en Loffes autograf på armen.

Den andra var i Berlin. På ett café i Berlin undrar mamma: är det inte Per Gessle som sitter där? Visst var det det. Påhejad av mamma skaffade jag min andra autograf. På min födelsedag, ska tilläggas.

Den tredje ville jag verkligen ha. Jag hängde i pappas färghandel en sommar, eller som vanligt rättare sagt. In på kontoret sticker Kjell Bergqvist sitt rufsiga huvud. Här kunde jag inte stoppa mig själv. Är du inte riktigt fisk är en av mina absoluta favorituppsättningar, förvisso sedd (hundratals gånger) framför tv:n. Jag gjorde det. Jag bad om hans autograf. På köpet fick jag Yvonne Rydings, de undrade om jag inte ville ha den. Hade ingen aning om vem hon var, men jag har även hennes signatur nedklottrad på ett papper. Under hennes autograf står det Miss universum 1984, så att jag skulle veta varför jag fick hennes autograf som bonus. Jag såg nog tveksam ut.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentarer
Postat av: Lina

hahaha....det där med att leva på gamla meriter

2009-01-16 @ 11:07:01
URL: http://litenfro.blogg.se/
Postat av: Hanna

Lina: Ja, herregud, sånt skit ägnar jag mig väl inte åt längre.

2009-01-16 @ 11:21:54
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Jazzhoppan

Kjelle, han hade ju åtminstone kunnat skriva; "Ett kokt ägg vore gott, hörrdudu" ;-)

2009-01-17 @ 17:06:30
URL: http://jazzhoppan.blogg.se/

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0