Grötmos

Vinterstudion har krupit in under skinnet på mig. Förutom att jag kan sitta klistrad vid tv:n hela dagarna har jag börjat äta havregrynsgröt både till frukost och som kvällsmål.

Jag vet inte vad som har hänt. Jag vill ju alltid äta sånt som tilltalar min mun och inte bara min mage. Men plötsligt funkar havregrynsgröt. Får se hur länge det håller i sig, det är bara att rida på vågen. Enkelt, billigt. Dessutom kommer den i torrfodervariant, som aldrig behöver krypa ifrån mig.

Det bästa med gröt är att man kan smakasätta den efter behag. Nu ska jag ge mig ut i snöyran och leta efter en ny smaksensation att förgylla min havre.


Kommentarer
Postat av: Fia

Då måste du få ett tips som jag fick förra året: smaksätt med hjortronsylt. Väldigt gott! (Om man gillar hjortron alltså)

2009-12-20 @ 08:46:05
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: Blingbling

På bondens marknad säljs en äppel- och kardemummamarmelad som är helt fantastisk. Vunnit SM har den gjort. Den skulle nog va god på gröt. Själv äter jag risgrynsgröt every day =)

2009-12-20 @ 16:27:15
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Fia: Ska se om jag kan lura till mig en burk av norrlänningen i familjen.



Bling: Så det är du som är tomten ändå!?

2009-12-20 @ 17:58:16
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Karin

Russin och kanel kör jag för tillfället. Men det där med hjortronsylt låter inte helt fel.

2009-12-21 @ 10:36:36
URL: http://karinpanyaaventyr.wordpress.com/

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0