Lördags(o)ro

Jag sov visst loss rejält idag. Men det är ju lördag, adventsstjärnorna är redan upplockade, det regnar ute och jag har sangriabakfylla. Då får man ligga i sängen. Jag passade på att resa bort i tanken. Till varmare breddgrader. Inte soligare, bara varmare. Jag är så bra på verklighetsflykt att jag snart tror på den själv.

Jag vaknade dock tidigt med ett ryck. Ett typiskt lördagsångest-jag-ska-inte-arbeta-med-uppsatsen-idag-ryck. Tankarna rusade runt i huvudet. Det var nog både en bra och en dålig idé att ha handledning fram till 21 en fredagkväll. Många nya tankar och samtidigt ro. Panik och säkerhet. Det flyter på. Men forsen är lite, lite vild.

Nä, jag ska ju inte arbeta med uppsatsen idag. Istället ska jag dricka julmust till lunch, lösa korsord och läsa om vampyrer. Kanske slumra till lite om yrseln vägrar ge med sig. Och resa tillbaka till den varma platsen. Eller bara aldrig lämna den.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Magnus

Jag har en plats i huvudet, där solen stigen snabbt och luften är hög. Synd bara att det inte ligger nästgårds. Förutom i tanken då.

2008-11-29 @ 12:40:43
URL: http://papamac.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag trodde du inom kort var på väg mot en plats där solen lyser konstant, med fullt och fast ljus.

2008-11-29 @ 15:51:27
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Lennart

Jag har en arbetskamrat som flög till Gambia i torsdags med sin kille. När hon sa hej då till mig sa hon också "Det är 33 grader där nu, jag behöver inte frysa", så flinade hon åt mig också. Jag sa hej då och la till "Elaka lilla flicksnärta", men hon fortsatte bara att flina.

2008-11-29 @ 15:59:55
URL: http://trannel.blogg.se/

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0