Varje dag är helg

Jag tror att jag har blivit bättre på att leva i nuet. Så bra att helgen nästan bryter mina rutiner. Jag gillar annars rutiner och regelbundenhet.

Under de perioder jag haft sömnstörningar har jag alltid längtat efter helg. Men nu när jag alltid sover som ett barn på veckorna så blir helgen nästan lite för komplicerad. När jag inte vet när jag ska stiga upp blir jag lite stressad och får svårt att sova. Eller också är jag i fas med mitt sovande så pass att det räcker att jag vaknar halv 8.

Att "sova ut" är inte längre en företeelse i mitt liv.

Hur kan man bli stressad av ledighet?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer
Postat av: Beyonce

Det är nog många som blir stressade av ledighet, så mycket som måste göras och hinnas med. Jag kan oxå bli det, fast jag är bra på att sova ut.

2008-03-08 @ 14:48:30
URL: http://bday.blogg.se
Postat av: Blingbling

Tvärtom varvar jag ner på helgerna. Jag går in i ett helt annat tempo, dvs inget alls. Det är så skönt. men jag blev väckte imorse kl 8. Av en kille som är lika morgonpigg som du. Jag borde kanske presentera er för varandra. Ja, han är singel. Stilig också ;)

2008-03-08 @ 15:37:09
Postat av: Hanna

Beyonce: Ja, visst är det fullt upp även på helgen. Men jag är inte så stressad av det som jag är i just sovmomenten. Och det är väldigt skumt...

Bling: Hehehe... han som skruvade upp gardinstänger åt... vem det nu var.

2008-03-08 @ 16:26:10
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Kjartanfrida

I came upon this site a while back, I love it. It is great for anyone who interested in this subject. It is in my favorites. Thanks, you done a superb job!

2009-06-24 @ 07:41:18
URL: http://kjartanfrida.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0