Känningar

Jag känner på mig saker, ser saker om man så vill. Eller också har jag väldigt livlig fantasi. Kanske en blandning.

De senaste veckorna har jag tänkt saker som sedan slagit in. Saker som normalt inte händer så ofta. Någon frågar mig på bussen när vi kommer till Roslagsnäsby trafikplats, jag har precis tänkt att någon ska fråga mig om just den hållplatsen. Någon ber om hjälp i tvättstugan, jag har just tänkt att det ska hända. Jag tänker att jag ska springa på en särskild person, och gör det bara strax senare. När vinnare ska läsas upp hinner jag känna precis innan att mitt namn kommer att läsas upp och i nästa kund läses det upp.

Det är märkligt. Men kan ju vara tal om rena tillfälligheter. För jag "ser" säkert saker som inte alls inträffar och det är ju svårt att avgöra vilket som är vad. Och jag ser ganska mycket men jag gissar att en del kan vara rena självprofetior.

Ibland ser jag att jag inte ser saker. Sånt kanske oroar mig mer.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer
Postat av: Beyonce

Ibland kan det väl vara bra att se vad som ska hända, men på det stora hela är det nog bäst att vara ovetande om framtiden tror jag.

2008-06-05 @ 21:34:42
URL: http://bday.blogg.se/
Postat av: Ester

Sån´t där facinerar mig! Ibland kan jag undra om man får en de´javu eller om man ser framåt i tiden. Livet går ju lite som i cirklar.

Hoppas att du vann något bra! :-)

2008-06-07 @ 19:54:26
Postat av: Cosmic Moose

En tid trodde jag att jag hade någon form av telepatiförmåga för att det hände mer än ofta att jag bara visste saker precis innan det skedde. Eller visste är väl att ta i, jag tänkte på det och så vips så blev det så. Precis som du.

Ibland undrar man om man bara tänker på ALLT eller om det verkligen är så att man har något extra.



Eller så är det bara att man snappar upp små "

ledtrådar" omedvetet...

2008-06-08 @ 12:20:42
URL: http://rochester.blogg.se/

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0