Feghet

Jag står inte ut med människor som är fega. Som aldrig vågar säga vad de tycker, men som gärna pratar en massa bakom andras rygg. Människor som aldrig säger något på möten och sedan beklagar sig över hur det blev. Eller för all del människor som aldrig kan prata till en direkt. Som måste ta omvägar i sin kommunikation för att få sagt vad de vill. Eller som använder så hög grad av ironi så att man inte längre vet vad som är riktigt och vad som inte är det.

Sånt är dessutom svårt att bemöta.

Det som egentligen stör mig med denna feghet är att den kommer från människor som stampar på andra för att nå sina egna mål. Men som egentligen bara står och stampar och aldrig tar sig någonstans. Som fortsätter att beklaga sig, förpesta sin omgivning. Svaga människor som måste se sin omgivning må dåligt för att själv må lite bättre.

Fegheten stänger alla möjligheter till utveckling. För självet. Och för omgivningen.

Feghet av den sorten är den värsta. Att inte våga stå upp för sin åsikt utan istället alltid visa upp sin "goda" sida. Aldrig våga sticka ut hakan. Sånt är av ondo. 

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentarer
Postat av: Magnus

Håller med föregående talare.

2008-07-29 @ 18:04:08
URL: http://papamac.blogg.se/
Postat av: Beyonce

Håller oxå med!

2008-07-29 @ 20:49:02
URL: http://bday.blogg.se/
Postat av: Blingbling

Snart slipper du denna feghet. Snart...

2008-07-29 @ 22:57:53
Postat av: Fia

Perfekt formulerat! Det är även jobbigt med människor som är med och konspirerar för att kunna genomföra en förändring, men sedan backar de inte upp budbäraren.

2008-07-30 @ 09:12:53
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: Cosmic Moose

Ja, usch! Dessa fega människor tror att de uppfattas som "goda och vänliga" om de kniper käft om det de inte tycker om. Men faktum är att de ser ännu sämre ut när man får reda på hur dem känner genom andra, i form av skitsnack.2008-07-31 @ 14:08:10
URL: http://rochester.blogg.se/

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0