Avtack

Igår var jag ute och blev avtackad av min förra arbetsgivare. Under maratonliknande former satte vi i oss en hel libanesisk meze. Redan en timma efter att vi börjat satt vi där och gäspade lite, och försökte smälta all mat.  I kombination med den lätt hysteriska ljudnivån infann sig snabbt en svag oro.

Så kvällen blev kort men trevlig. Från att ha varit fem ganska tajta personer, alltid med ingående diskussioner om minsta lilla, börjar jag nu känna mig hemma på det lite större företaget. Det är fler människor, men diskussionerna är oftare av det lugnare slaget och det känns ganska avslappnat. Förut satt jag alltid på helspänn i väntan på att ett nytt hett tema skulle kastas emot mig, som jag var tvungen att förfäkta.

Två dörrar ner i korridoren är livet helt annat, och det är lite märkligt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej kika gärnain på min blogg & kommentera lite :D
Ha en bra dag !

2008-01-11 @ 06:46:44
URL: http://maaango.blogg.se
Postat av: Staffan

Kontraster är alltid roligt. Att gå från industri till reklambyrå till vaddetnuärjaggörnu erbjuder en hel del sådant. Stort lycka till på nya jobbet, hur som belst.

2008-01-11 @ 09:49:52
URL: http://sporre.blogg.se
Postat av: Lina

skönt med lite omväxling och avslappning:)

2008-01-11 @ 11:32:17
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Ester

Visst är det konstigt att klimatet kan skilja sig så, men det är skönt att höra att det ändå verkar bra på det nya stället.

2008-01-11 @ 14:06:45
Postat av: Beyonce

Bra att du börjar känna dig hemma där!

2008-01-11 @ 14:52:24
URL: http://bday.blogg.se
Postat av: Hanna

Staffan: Omväxling förnöjer som man säger =)
Lina: Jaa..
Ester: Jag lever och frodas.
Beyonce: Ja, det är ju en invänjningsperiod.

2008-01-11 @ 18:13:10
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: rosenblom

Åt ni i 42195 meter??

2008-01-12 @ 11:41:22
URL: http://rosenblom.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0