Pepp

Jag fick pepp på jazzfunken igår. Bra pepp, mycket pepp. Sånt jag vet och känner själv. Men det känns skönt att höra det ibland, så jag vet att det inte är en illusion. Jag fick ros och jag fick pet - pet är bra för det betyder att man syns och att det finns mer potential. Pepp känns bra.

Jag har blivit bättre under de här tre åren jag har hållit på nu. Det finns så mycket dans i min kropp som måste få komma ut. Därför dansar jag nästan hela tiden, hemma, på jobbet, nästan på stan. Det känns fånigt, men det är svårt att stå still. Dessutom tror jag att varje litet steg hjälper, gör mig bättre, för mig framåt.

Tydligen. För andra ser det.

Vad ska jag göra av all dans? Och hur ska jag få utlopp för allt som finns där inne? Det känns inte som att tiden räcker till! Jag vill bara ha mer.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Jazzhoppan

Pepp är bra men pet är nästan bättre, du känner man sig verkligen uppmärksammad och dessutom får man bättre koll på vad det ska kännas eller vad som behöver rättas till. Du dansar ju så mycket att snart kan vi dansa ihop och gå på samma klasser ;-)

2008-04-10 @ 10:14:56
URL: http://jazzhoppan.blogg.se
Postat av: Lina

åhh..jag blir så...inspirerad;) jag dansar bara hemma varje dag..där får jag mitt utlopp

2008-04-10 @ 12:16:06
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Hanna

Jazz: Pet är definitivt bättre, särskilt när pepp kommer efteråt.

Det är ju smickrande, men med tanke på all dans du har bakom dig ligger du ljusår före mig. Men det är klart, lite privatlektioner emellanåt skulle jag annars inte tacka nej till ;)

Lina: Dans hemma hjälper också. Mycket, inser jag.

2008-04-10 @ 15:16:36
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Fia

Vad skoj det låter att du brinner så mycket för dansen. Det finns så många människor som aldrig brinner för något,och det känns så sorgligt.

2008-04-10 @ 20:38:37
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Hanna

Fia: Ja, jag har nog faktiskt alltid haft något jag brunnit för även om jag inte tänkt på det. Och det förgyller verkligen livet.

2008-04-10 @ 21:45:16
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Alexfrida

Great site keep up the good work

2008-12-03 @ 10:17:19
URL: http://alexfrida.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0