Lär känna mig

För länge sen blev jag utmanad till att berätta sanningar om mig själv. Jag kanske var lite feg då, eller också ville jag skriva "rätt" saker. Jag har en gnutta mer bloggmod nu tror jag. Så här kommer nåra sanningar om mig.

♥ Jag är lärig. Lär mig nya saker snabbt, framför allt nya system och rutiner. När det gäller exempelvis koreografier kanske jag kräver lite mer, jag måste främst sätta rörelsemönster och väntar med detaljerna. 

♥ Jag kan lite om mycket. Sätt ett instrument i handen på mig och jag kommer att spela en trudelutt för dig. Folk kommer att bli imponerade över hur snabbt jag lärt mig. Men jag har inte tålamod att bli riktigt bra. Det ska gå fort, jag gillar inte att behöva vänta.

♥ Jag är bra på att apa efter. Härma ljud, dialekter, röster, kroppsspråk. I gymnasiet tyckte folk jag skulle göra ett jobb av det. Jag är hur som helst fortfarande bra på det.

♥ Jag har riktigt bra minne. Nu snackar vi långtidsminne/muskelminne. Jag minns fortfarande att spela låtar jag spelade på piano i gymnasiet fast jag knappt rört pianot sedan dess. Fingrarna rör sig över tangenterna utan att jag behöver tänka när jag väl sitter där. Dessutom minns jag fortfarande koreografier sedan min tid som drillflicka - det är så där en 15 år sen. De säger att en elefant aldrig glömmer. Jag kanske är en elefant ändå.

♥ Jag är en extremt trogen person när jag hittar rätt. Det kan gälla allt möjligt - märken, tidningar, personer. Hittar jag något som funkar för mig, ett märke, så kör jag på det. Vet inte hur många par Adidasskor som passerat genom min ägo. Jag läser gärna DN på morgonen och väntar ständigt på nya bra erbjudanden från dem. När jag faller för en person och får och tar fullt förtroende från den så står jag den bi i alla lägen. Sen är det kanske inte alltid snabbt gjort att hamna där. Blir jag väl bemött av vad det än må gälla eller om jag hittar något som funkar för mig så kan jag vara fast för livet.

♥ Jag gillar inte beroenden. Beroenden skapar osjälvständighet. Ibland är man beroende av andra för att saker ska hända, och det skapar stress och irritation hos mig. Jag kan själv, och får helst saker att hända själv.

♥ Jag är tyvärr allt för dålig på att säga nej i många sammanhang.

Det var dagens sanningar. Eller cv kanske.

Kom ihåg att jag minns allt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Anna

Vi kunde varit systrar...

Trevlig helg!

2008-04-11 @ 08:59:33
URL: http://jensenstankar.blogspot.com
Postat av: Jazzhoppan

Det där skulle kunna vara skrivet av mig, förutom det där med att spela instrument, har inte ens tålamod att börja... :-D

2008-04-11 @ 09:12:41
URL: http://jazzhoppan.blogg.se
Postat av: Lina

modig blogg är bra blogg;) jättekul läsning

2008-04-11 @ 09:34:28
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: F

Kul att läsa, har för mig att de var jag som gav dig denna utmaning, men minns inte riktigt...Trevlig fredag önskar jag dig!

2008-04-11 @ 14:36:53
URL: http://fardigbakadstudent.blogg.se
Postat av: Hanna

Anna: Jag har alltid velat ha en syster :)
Jazz: Hehe...
Lina: Modeblogg då?!
F: Möjligt. Jag har nog fått den vid fler tillfällen...

2008-04-11 @ 18:48:32
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Cosmic Moose

Höhö, cv. Jag tycker att det är starkt av dig att våga ta till dig
av och skriva om dina bra egenskaper. :)

2008-04-11 @ 20:45:50
URL: http://rochester.blogg.se
Postat av: Hanna

Cosmic: Hehe... så kan man ju också se det :)

2008-04-11 @ 21:12:15
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Tom

Stämmer ganska bra med min bild av dig. Bra egenskaper tycker jag. Dock tror jag på att försöka bryta vanor ibland. För att utvecklas. Men tänker mest på större saker som att byta jobb och lägenhet och sånt... Lättare sagt än gjort givetvis. Och du får gärna fortsätta vara trogen min blogg.

2008-04-16 @ 18:12:30
Postat av: Hanna

Tom: Ja, jag är nog bra på att byta också, även om jag känner en viss lojalitet för en sak eller ett föetag eller så. Jag är fast i din blogg så det är givet.

2008-04-16 @ 21:17:34
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Martinadina

Cool site. Very beautifull , good dizzying . Im glad for you.

2008-11-26 @ 11:11:15
URL: http://martinadina.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0