Julen är här...

Appropå jul så står det nu en burk pepparkakor i vår reception. Och när jag gick förbi några rum längre ner i korridoren hade någon tänt ljus. Det luktade i alla fall juleljus.

Nu är de igång redan.

Och oktober är inte ens slut.

Andra bloggar om: , , ,

Kommentarer
Postat av: evans

Oj! Det var tidigt! Det är bara snön som fattas då?

2007-10-17 @ 11:42:25
URL: http://evans.blogg.se
Postat av: Beyonce

Det känns som det blir tidigare för varje år.

2007-10-17 @ 12:03:20
URL: http://bday.blogg.se
Postat av: Therrorese

Nejnejnej, gör om gör rätt! Inte pepparkakor redan!

2007-10-17 @ 12:35:32
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: Hanna

Evans: Tidigt är bara förnamnet.
B: Visst gör det!
Therror: Näe, man kommer ju hinna tröttna på dem innan första advent.

2007-10-17 @ 14:24:38
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Marina

Nämen! Pepparkakor redan?! Man slutar aldrig att förvånas...

2007-10-17 @ 14:40:20
URL: http://wondrous.blogg.se
Postat av: Marina

Nämen! Pepparkakor redan?! Man slutar aldrig att förvånas...

2007-10-17 @ 14:40:25
URL: http://wondrous.blogg.se
Postat av: Fia

Ja en del affärer har redan tagit fram julgrejer har jag märkt...lite väl tidigt anser jag!

2007-10-17 @ 15:05:20
URL: http://fiasdiary.blogg.se
Postat av: Lennart

Alldeles för tidigt! Tror det var förra året Åhléns plockade fram julgrejerna i slutet av oktober. Det behöver väl inte starta innan december?

2007-10-17 @ 18:35:38
URL: http://trannel.blogg.se
Postat av: Blingbling

Hahah, det ska börjas i tid. Jag har redan sett glögg på ICA.

2007-10-17 @ 20:25:20
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Marina: Nä, lite så.
Marina: Nä, lite så.
Fia: Det anser jag också.
Lennart: Kan tyckas så.
Bling: Tur. Då ska jag börja sörpla i helgen.

2007-10-17 @ 20:53:01
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: 08an

på mitt jobb finns det ALLTID peppisar. vår som sommar. sjukt!

2007-10-17 @ 21:09:44

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0