Glädjande

Gårdagens dans gjorde mig väldigt glad. Vi hade vikarie och det kan blir precis hur som helst. Oftast är de bra, men det kan ändå vara svårt att få bra energi i en klass. Gårdagens vik lyckades ypperligt.

Läraren var en kille och det kan ofta skapa viss stress i en klass med bara tjejer. Det som jag gillade med honom var att han höll det enkelt, men med svåra detaljer. Man kunde känna att det blev en utmaning, men ändå var en bekant rörelse. Ibland blir det för mycket om allt bara är för svårt. Dessutom skulle han inte gå runt och skämta och vara rolig eller skapa personliga band med personer. Han höll sig saklig, var pedagogisk och sa hela tiden "bra" ( även om jag vet att vi mest såg förjäkliga ut när vi skulle flyga över golvet och sedan längs med golvet - varför älskar de golvet så mycket, jag känner mig som en valross!).

Jag blir oftare utmanad av lärare utifrån. När de inte vet våra förkunskaper förväntar de sig oftast mycket av oss. Och det kan vara positivt. Jag tycker att en bra uppvärmning definieras av att man är vansinnigt svettig efteråt utan att ha hoppat och skuttat det minsta. Då vet man att man har fått spänna musklerna maximalt!

Dessutom kändes mitt fokus totalt igår. Piruetterna satt som en smäck, jag måste ha varit så avslappnad.

Andra bloggar om: , , ,

Kommentarer
Postat av: Fröet

härligt det låter;) (inte det minsta bitter:P)

2007-10-25 @ 08:07:02
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Marina

Låter som en skönt pass! :D

2007-10-25 @ 08:40:04
URL: http://wondrous.blogg.se
Postat av: Jazzhoppan

N är en skön kille och otroligt van att undervisa i olika sammanhang, inget känns överdrivet med honom. Det är bra med vikarie, som dansare skärper man sig på ett bra sätt och som lärare själv är man också skärpt. Så som jag undervisar när jag är vikarie önskar jag att jag var jämnt...

2007-10-25 @ 11:16:42
URL: http://jazzhoppan.blogg.se
Postat av: Hanna

Fröet: Jag trodde du var där! Det är en tjej som är rätt lik dig på klassen faktiskt.
Marina: Yess!
Jazz: Just att det inte är något överdrivet med honom (förutom möjligen hans överarmar - gooosh!) gör honom till en otroligt skön människa. Och behaglig. Du sa ju att han var bra! =)

2007-10-25 @ 11:49:27
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Magnus

Therror fixar en workshop om kickboxning den 10:e och du fixar en om dans. Alla somm röstar på det räcker upp en hand *räcker upp en hand*

2007-10-25 @ 15:15:54
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Petra

Låter härligt! Vikarier är himla bra ibland!

2007-10-25 @ 17:07:50
URL: http://petra.papper.fi
Postat av: Hanna

Magnus: Visst, men då måste alla delta! Och göra sitt yttersta.

Petra: Ja, det är de verkligen!

2007-10-25 @ 18:48:08
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0