Argumentationskurser finnes!

Vad är det med människor och att slå upp vidöppna dörrar?

Två gånger idag har jag haft människor krusande för mig att vi borde göra på ett sätt. Alltså krusande så till den milda grad att jag blivit irriterad eftersom jag aldrig varit motsträvlig.

"Vi måste verkligen uppdatera personregistret eftersom det är bra att ha ett välfungerande sådant av de här och de här anledningarna" Och fortsätt det i ca 1 timme. Finns det någon som är mot att ha ett uppdaterat personregister?

Den andra personen såg lidande ut medan den hade en lång argumentation om att min vaccination gått ut "tyvärr, tyvärr". Jag undrade vad slutsatsen skulle bli. Jo, jag måste ta en ny. Ok, jag var inte svårövertalad, det var därför jag befann mig på vaccinationskliniken! Jag trodde att hon skulle komma till att de inte hade någon vaccination idag tyvärr, eftersom hon såg så ursäktande, lidande ut. Mitt enda svar var att jag aldrig sagt emot henne.

Varför försöker folk bygga upp argumenationer i så stor utsträckning när det inte finns någon motstånd. Gör något bättre av den där tiden istället för att sparka in redan öppna dörrar!!

Andra bloggar om: ,

Kommentarer
Postat av: Fröet

när någon gör så känner jag för att göra tvärt emot vad jag först tänkt mig, och börja argumentera emot bara för att.

2007-10-25 @ 20:26:48
Postat av: Hanna

Fröet: Jag vill helst bara förnedra dem och be dem sluta ta upp min och andras tid i onödan.

2007-10-25 @ 21:07:52
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0