Gardiner

Jag har gjort något stort. Jag har spontaninköpt gardiner.

Det händer något konstigt med mig. Gardiner är något som inte alls intresserar mig, eller heminredning för den delen. Plötsligt står jag med ytterligare kassar med kuddar!! Det känns bra, det är kul.

Gardiner är för övrigt något som är svårt att köpa, inte bara för att det är svårt att veta vad som passar. På Åhléns heter gardinerna en massa saker. Jag hittade faktiskt en Hanna senast. Men den var anskrämlig. Sist jag letade gardiner slutade jag med ett par Ulla. Det kändes inte bra. Jag menar, jag kan knappast vara målgruppen för något som heter Ulla. Jag ser framför mig min gymnastiklärare på lågstadiet som hette Ulla. Och hon var minst 60, för 20 år sen!! Så det bar mig emot att köpa dessa gardiner, även om de kändes helt rätt färgmässigt.

Idag kom jag hem med Elisa. Och det var på något vis ett tecken. Min chef kallas för Eliza. Så det var väl meningen. Nu blev det så att jag köpte två par gardiner - och hängde upp de andra. Mitt kök är varmt och färgglatt som det är nu. Lite påskinspirerat med en sprakande lila gardin.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: garbo två

Åhlens har ofta fina tyger. Jag är ingen person som byter gardiner ofta men jag letar alltid efter neutrala jordnära färger som jag gillar. Då kan jag njuta av dem länge. Jag har en sån gardin i köket,lin i vitt och beige. Några julgardiner kommer det inte upp här iallafall men det kanske beror på att jag inte är så speciellt förtjust i röda gardiner. Vill mer har en lantlig stil.

2007-11-30 @ 22:10:44
Postat av: Hanna

Garbo: Nä, julgardiner är inget för mig heller. Det var mest att andan föll på. mina gardiner sitter uppe minst ett par år i taget.

2007-11-30 @ 22:28:55
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: F

Jag kan också få problem med att köpa saker om de har fått ett namn som påminner mig om en mindre trevlig person. De flesta möbler och tyger är ju döpta numera, så det blir lite jobbigt ibland.

2007-12-01 @ 10:28:25
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Magnus

Apropå namn, så har ju IKEA bara en massa namn på varenda pryl. Lill-tjejen har en favoritfilt och en favoritkudde som bär hennes namn.

2007-12-01 @ 11:34:09
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Hanna

F: Ja, då är det riktigt illa!
Magnus: Det är sant, men där heter de oftast saker som har med själva produkten att göra - Klunka glas osv. Det har jag mindre problem med. På Bolagret finns en fotölj med mitt namn. Det gillar jag....

2007-12-01 @ 13:48:20
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0