Solresor

Imorse låg det en egen del i tidningen som bara var en enda annons - från Solresor. Jag kände att den talade till mig. Det var bara att bläddra igenom och hitta sitt drömresmål. Tyvärr finns det väldigt sällan med i den typen av tidningar. Där är det mest fokus på vilken typ av hotell det är, om poolen är uppvärmd och om Bamseklubben finns på hotellet. Det känns helt ointressant för mig. Jag kan nästan bo var som helst, så länge det är löjligt billigt. Det är väl inte meningen att jag ska hänga på hotellet hela dagarna.

Men Japan hägrar just nu känner jag. Det kostar en del att åka och det gäller att vara där ett tag så att man hinner göra en massa och dessutom slipper vara jetlagad hela vistelsen. Det kanske inte blir av exakt just nu, men jag känner definitivt att det har börjat suga i restarmen igen. Det var så länge sen jag reste någonstans (förutom till mormor i Finland, men det känns inte som att det räknas...). Japan är högst upp på min lista. Jag vill också vara Lost in translation.

Kommentarer
Postat av: Iah

Hm, ja jag vet inte... Nu blir allt understruket som man skriver oxå, det känns väldigt udda måste jag säga. Men jo, man vänjer sig väl. Är väl ändå inne 5 gånger per dag minst så... ;)

Nej, jag tappade oxå bort mig där efter andra säsongen någon gång. Men nu när det finns så fina dvd-boxar kan jag alltid uppdatera mig lite! ;)

2007-03-02 @ 23:53:52
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Hanna

Det här med understrykningen stör mig verkligen...

2007-03-03 @ 11:56:12
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Hanna

Henrik: Tack för tipset. Jag ska det, förr eller senare...

2007-03-04 @ 21:47:49
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Markusalma

Informative website! Thanks!

2008-11-03 @ 09:19:29
URL: http://markusalma.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0