Pensionärsvarning

Det är pensionärsvarning på mig idag. Har känt mig lite som Staffan. När jag gick till dansen kändes det som att jag hade håll hela tiden (i tio minuters promenad). När jag kom fram och det inte släppte insåg jag att det måste vara något annat.

Jag tror att jag sträckt över revbenen för det är helt ömt där. Jag fick gå extremt långsamt på väg hem, som en tant. Det är precis som ett håll som inte släpper. Jag var bara glad över att vi mest arbetade armar på poppingen idag. Om jag hade behövt studsa runt hade jag nog inte överlevt.

Det här påverkar liksom hela min torso. Och hela min kropp. Hur lyckades jag med detta mellan fotöljen och promenaden. När jag drog på mig jackan? När jag studsade ner för trapporna? - när jag knöt skorna?? Oavsett är det lite pensionärsvarning. Erkänn! Ingen skadar sig sååå lätt.

Kommentarer
Postat av: Henrik

Jag antar att Göran Persson är en person som ställer krav och förväntar sig att sina medarbetare ska leverera, gör de inte det är det ju klart att han känner sig sviken, det skulle jag också göra. Jag förstår honom till fullo och han har mitt fulla stöd!

Du som är retoriker, eller hur? Vad tycker du om Persson i debatter eller tal? Får han godkänt? Vad tyckte du om Palme?

2007-03-23 @ 21:08:37
URL: http://wreten.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag håller med om att han måste kunna ställa krav på sina medarbetare. Jag tror bara inte att han riktigt har självkritiken att inse att han själv kan ha varit orsaken till osämjan från början. Men det är förstås min åsikt.

Persson är helt klart en god talare, men de härskartekniker han använder tycker jag inte hör hemma i debatter. Han kan ha en mycket nedvärderande attityd mot sina motståndare som jag inte tycker tyder på god retorik.

Palme har jag tyvärr för lite erfarenheter av för att kunna uttala mig. Jag har läst några tal och han var en riktig agitator. Hård men rättvis, är min något ogrundade åsikt.

2007-03-23 @ 21:49:39
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Fröet

jag har vart med om något liknande. Skum känsla, men det gick över efter en dag ungefär.

Gamla tjugonånting-kroppar är inte att leka med:)

2007-03-23 @ 23:01:04
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Hanna

Fröet: Nä, det är inte lätt att vara i 20-nånting åldern. Tufft är det!

2007-03-23 @ 23:32:09
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Iah

Ja, jag kan ju iaf vara lite stolt över min skada, för jag försökte åtmindstonne rädda nånting å fick en skada pga av det... Vad säger du när folk frågar vad du gjort??? ;)

Jag är glad att jag har stora delar av laget och de flesta ledarna på min sida iaf! Som 20-åring borde hon vet att så där beter man sig inte... Men alla är vi olika och så är det ju bara... Tyvärr (ibland)!!

2007-03-23 @ 23:55:48
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Henningfanny

Your site and you will reach the big successes, thank, it was interesting.

2008-09-03 @ 13:38:50
URL: http://henningfanny.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0