Moderskapet

Säga vad man vill om min mamma, men hon är definitivt en person som kan ta hand om sig själv. Idag ringde hon och berättade det senaste hon pysslar med. Installation av ny inspelningsbar DVD, bredbandstelefoni och digitalbox (och en massa annat radade hon upp, men jag slutade nog tyvärr lyssna - dålig dotter...).

Hon hade fixat med sladdar och installationer och slutligen fått allt att fungera. 60 blir hon i år - 40-talist javisst. Hon har inte haft problem med att anamma ny teknik, det får man säga. Hon är nyfiken, intresserad och händig och jag tror inte det är alla 60-åringar som är det.

Jag måste tillägga att det alltid var hon som installerade ny apparatur i vårt hem när jag var liten och det var hon som snickrade möbler hemma. Så hon har alltid klarat sig själv. Ibland slår det mig bara att jag blir imponerad av hur hon fixar och hänger med i allt. Det får inte stå stilla en minut.

Kommentarer
Postat av: Karin

wow, battre an min lilla mamma i alla fall, hon ringde mig i panik efter en "tjejmiddag" hon varit pa, alla andra hade pratat om smink och lilla mor var den enda som inte visste vad foundation och blusher var. hon kande sig sjukt efterbliven och fanig. jattekul.

bra detox: jordgubbar, hallon, tranbar, blabar (bast), grapefrukt lime och citron... allt surt egentligen. broccoli, kikarter, linser, lin och loppfro.
dra ner pa mejeri och gluten produkter.

typ. hehe

2007-03-21 @ 19:06:51
URL: http://beetlebum.blogg.se
Postat av: Hanna

Karin, jag får shoppa upp mig på lite frukt låter det som när det dyker upp pengar.

Vad gäller mamma så tror jag inte hon är helt hemma på sminkområdet heller. Men teknik, ja se, det kan hon.

2007-03-21 @ 19:41:08
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Blingbling

Vad duktig hon är din mamma =) Min mamma är 61 och kan inte skicka ett sms. Hon kan inte ens bifoga ett objekt i ett mejl. Inte vet hon hur man skriver kommentarer på bloggen heller. För att inte tala om pappa. Han har inte ens mobil och saknar Internet gör han också. Men mejla kan han. Från jobbet. Det är han riktigt duktig på har jag märkt. Han har lärt sig vidarebefordra.

2007-03-21 @ 21:28:45
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Blingbling: Jag känner igen det där med vidarebefordran, det är min mamma också väääldigt bra på.

2007-03-21 @ 21:59:05
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Fröet

min mamma är inte världens bästa på teknik. Men när det gäller de mesta är hon verkligen en "jag fixar allt själv morsa". Precis som min mormor var. Det skulle mycket till innan hon skulle be om hjälp.

2007-03-22 @ 07:36:06
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Hanna

Fröet: Visst är det en härlig mentalitet. Jag hoppas att jag också har nåt liknande i mig. Det tror jag...

2007-03-22 @ 09:37:57
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0