Lite drama och lite våffla

Brudparet har just lämnat mig. Vi hade en riktigt bra middag - utan vin.

Det blev spenatsoppa med ädelost före för att få lite fibrer och kanske mer matigt i oss. M tog sig en joggingtur precis innan och jag tänkte att hon ville ha något lite nyttigt i alla fall. Soppan blev väldigt uppskattad.

Jag sa att det inte skulle bli något vin - jag får bara ont i magen när jag dricker. D såg lättad ut. Han var rätt trött ändå och tycker nog bara att man blir bakis och tung av vin. Vi två (han - 7 år äldre) är mogna att prata pension.

Sen ställde jag mig och gjorde våfflor - från scratch. Det var obehagligt att se hur mycket grädde det slank ner i smeten. Jag blev ytterligt hånad av de två för att smeten mer såg ut som en deg än en smet. M blev tvungen att ringa sin mamma för att fråga hur en våffelsmet egentligen ska se ut. Det visade sig att vi faktiskt var på god väg ändå. Efter att ha haft i lite mer vatten....

Oj vad vi laggade våfflor sen. Tills proppen gick. Min gamla lagg la av med besked och ett litet poff. Precis i rätt tid. Vi var redan mätta trots att det fanns gott om smet/deg kvar. Det bästa är att jag kan kasta den gamla rackaren med gott samvete eftersom jag vet att den inte vill mer. Dessutom slipper jag diska den :-)

Och jag får steka på lite våffeldeg imorgon till frukost om jag vill.

Kommentarer
Postat av: Iah

Nu de senaste veckorna har jag varit väldigt trött fastän jag varit stressad, annars är det lätt så att jag har svårt att somna. Så stressar jag upp mig bara för att jag inte kan somna, å så där håller det på. Men imorrn har jag iaf en ledig dag så jag tänkte att jag skulle försöka komma upp ganska tidigt och ge mig ut och fota! :)

Skönt att det gick bra med våfflorna, å ibland har man faktiskt tur! (Att järnet gick sönder, å proppen gick precis när ni var mätta tänkte jag! ;)

2007-03-15 @ 21:21:24
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Hanna

Iah: Jag tror det var någon som ville oss väl och att vi inte skulle få magknip helt enkelt :)

2007-03-15 @ 22:00:52
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: nollåttan

gud vad gott det vore med en våffla nu....ajajaj, satan vad sugen jag blev.

2007-03-16 @ 10:32:16
URL: http://www.nollattan.blogg.se
Postat av: Hanna

Nollåttan: Det är snart våffeldagen. Bara att dra fram den gamla laggen ur gömmorna och steka på :)

2007-03-16 @ 11:13:18
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0