Ikea t/r

Ikea en söndag, typiskt familjeutflykt. Verkar alla familjer tycka i alla fall.

M tjatade på mig i fredags över att få sällskap till Ikea idag. Jag tyckte att det var en ganska bra chans för mig att komma dit, det är inte så ofta jag har bil. Så idag bar det av.

Ja, det var fullt på parkeringen och fullt inne också. Jag har så svårt att skaffa mig något riktigt sug när jag går på Ikea, känner mig mest stressad. Så jag fick med mig några glödlampor och lite uppladdningsbara batterier jag tänkt köpa så länge. Det var en ganska bra skörd ändå - för att vara mig.

M var vansinnigt hungrig när vi gick därifrån så det blev en sväng till Max efteråt. Där sprang jag på paret J och J. Jag har länge misstänkt att det är barn på gång där och det var alldeles riktigt. De passade på att berätta det där mellan pommesarna. Roligt! Tydligen ska även K och J få barn, som gifte sig i somras. Vilken babyboom i vänkretsen. Har inte pratat med några av dem sedan just bröllopet.

Jag känner mig helt slut nu. Ikea, trångt, värme, mat och sen en bilfärd på det. Alla element var för sig kan göra mig rätt seg. Kombinationen är i det närmaste förödande. Dags att dra fram dammsugaren då.

Kommentarer
Postat av: Iah

Vill man åka till Ikea utan att behöva må dåligt å bli stressad av allt folk ska man åka dit alldeles i början på sommaren när det är kokhett ute. Har man riktig tur är man kanske 5-10 pers å hela stället, har man otur kan man träffa på sisådär 15-20 personer.
Så är det iaf i den här stan och det är rätt kul att gå runt där då, man hittar mkt skräp! :)

2007-03-04 @ 17:02:57
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Hanna

Iah, jag hade som tur var inga större behov. Annars har jag hört att fredagkvällar ska vara ganska stillsamma på Ikea...

2007-03-04 @ 18:38:18
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0