De fick mig - igen

Telefonförsäljare säger jag bara... Det är en som har jagat mig länge inser jag när jag kollar på missade samtal hemma. Idag fick de fatt på mig.

Han började orera nästan innan jag hunnit svara och fortsatte med detta i flera minuter. Jag satt och skrev samtidigt och lyssnade inte alls på vad han sa. Det var inte särskilt svårt eftersom personen inte ställde några frågor eller kontrollerade att det fanns ett behov efter det han försökte kränga på mig. Bara orerande. Jag fattar inte att det någonsin funkar för dem.

Till slut tystnade han i alla fall och undrade om det kunde vara något. "Neeej, jag har redan DN, tack ska du ha." Blev mitt snabba svar. Följdfrågor och babbel. Det slutade med att han faktiskt fick sälja på mig en Svenskan med start i höst eftersom jag redan är morgontidningsinnehavare. Hur gick det där till??

Jag kan alltid avsäga mig den om jag skulle komma på andra tankar. Det försäkrade jag mig i alla fall om.

Kommentarer
Postat av: C.

Jo de brukar vara bra på envägskommunikation de där..! Nu har jag faktiskt äntligen funderat färdigt på underligheterna..

2007-03-09 @ 16:12:00
URL: http://arligheter.blogg.se
Postat av: leopardia

jag hoppas lite på tillfällig blindhet när du läste om mina vindruvor ;) jag älskar ju lussebullar, skulle aldrig ge till fåglarna, är du galen? ;) och när de tar slut i frysen så kommer jag ju vara tvungen att baka nya... (och så frågar jag ifall nån annan är galen, hmm)

2007-03-09 @ 16:18:29
URL: http://leopardia.webblogg.se
Postat av: Hanna

C: Det är det enda de är bra på...

Leopardia: Jag såg om vindruvorna... men det fanns ingen anledning att få dig att må sämre, du insåg ju... :-)

2007-03-09 @ 16:36:26
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Blingbling

Sist jag åkte dit av en nasare via telefon så var det omega3 tabletter. När pillerna dök upp i min brevlåda visade det sig att de var stora som ryssfemmor. Jag kunde inte svälja dem =/

2007-03-09 @ 20:58:57
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Fröken T

Kaffet smakar alldeles utmärkt efter att ha borstat tänderna, faktiskt bättre än om man inte borstar! :D

Hehe, ja visst är det jobbigt att vara så där allergisk ibland. Men man vänjer sig vid det ganska fort och störs inte så himla mkt av det. Lite irriterande dock när man vill gå ut å äta för det är så krångligt att hitta nått som är helt okej, oftast får man tänja lite på det och gå med på att det kanske finns nått litet i. En del saker funkar nämligen ibland och i väldigt liten mängd...

2007-03-09 @ 21:50:59
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Fröet

undra om det var samma försäljare som jag råkade ut för. Den lurade iallafall på mig tidningen, men sen kom jag på att jag inte ville ha den trots allt, så jag ringde och avbokade. Det gick fint.

2007-03-09 @ 22:12:38
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Hanna

Bling: Så du har koll på ryssfemmorna du...

Fröken T: Matallergier har jag som tur är inte. Det måste vara väldigt jobbigt...

Fröet: Ibland är det bara svårt att säga nej...

2007-03-09 @ 23:10:02
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0