Avstannat shoppingbehov

Jag tog mig en liten sväng på stan idag. Jag har ju tid så jag tänkte att en liten sväng kan väl inte skada. Det gjorde det inte heller.

Det var bra för mig att komma ut, även om det duggade ute samtidigt som jag svettades ymnigt i vinterjackan. Eftersom jag inte hade ett shoppingbegär eller behov av något särskilt tänkte jag se hur det skulle gå att skapa mig ett. Det gick väldigt dåligt - och det gjorde mig glad.

Var inne på H&M och provade en tunika. Jag drog på mig en 36:a, som funkade bra förutom i ärmarna. Antingen har jag kralliga armar eller också tycker H&M:s att 36:or ska ha extremt smala armar. Den hade fungerat perfekt om jag velat sätta en kanyl i armen, för blodflödet ströps effektivt. Kanske var den avsedd för knarkare, de brukar vara rätt tunna i kroppen. (Eller också har min träning den senaste tiden tillsammans med extra proteinintag gett oanade resultat.) Jag höll i alla fall knappt på att komma ur den. När jag äntligen gjorde jag det stapplade jag ut därifrån, yrslig av värme och lätt panikkänsla, och lovade att inte stiga in i ett omklädningsrum igen på länge.

Jag är i alla fall glad att mitt habegär verkar ha reducerats till inget. Det här kändes som ett test för mig. Och jag klarade det.

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Hej Hannapanna. Jag har utmanat dig på min blogg hehehe.

2007-03-07 @ 13:52:27
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Blingbling: Det var en pärs, jag tror jag har fått en nya rynkor i pannan av allt funderande. Men till slut så...

2007-03-07 @ 15:34:15
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: nollåttan

precis det gör att jag föredrar att släpa hem HM kläder på öppet köp.

2007-03-08 @ 23:05:24
URL: http://www.nollattan.blogg.se
Postat av: Hanna

Nooåttan: Ja, våga vägra provrum...

2007-03-09 @ 09:50:58
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0