Är det tv-program eller reklam vi vill se?

Jag har märkt att reklamtv-kanalerna börjat med att kämma in fyra pass med reklam på en timme mot två de tre de var förut. Jag tror det var Lost jag tittade på i förra veckan och hann se fyra minuter innan första reklamen började. Ska det vara så?? Jag blir helt tokig. Det är bättre för mig som tittare att det är färre pass som är något längre. Då hinner man göra något viktigt under tiden (som att gå och diska eller så).

Tacka vet jag svt. Tänk om vi skulle förlora dessa guldgruvor till tv-kanaler. Det finns hur mycket som helst att se - utan reklam. Jag kan erkänna att det är lite jobbigt när man måste gå och kissa mitt i en film, men annars älskar jag allt med dem...

Kommentarer
Postat av: Iah

Det är ju löjligt med det nya systemet med bara ett par minuter av programmet och sedan reklam. Att det dessutom ska hinna klämmas in så himla många gånger som möjligt inom en timmes tid är sjukt. Vi kommer sluta som USA (iaf några av deras kanaler!) och det ser jag INTE fram emot!

Jag tror det är en bra egenskap! Man ska inte lägga sig i för mkt! Fast jag känner ju å andra sidan efter om man kan eller inte kan när jag väl försöker mig på det. Men som sagt, jag brukar inte lyckas för jag är inte så värst intresserad när allt kommer omkring! ;)

2007-03-05 @ 22:47:43
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Hanna

Iah: Ja, jag kanske ska vara glad att vi inte har reklam var femte minut...

2007-03-06 @ 09:54:37
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0