Apoteksnojjor

Jag har alltid en lite obehaglig känsla när jag står inne på ett Apotek och botaniserar bland hyllorna. Det känns lite tabu att skylta med sina krämpor. Jag känner alltid ett behov av att stå och kika mig lite över axeln så att det inte står någon bekant i närheten. Hyllorna inrymmer så många åkommor åt gången och vilka kan jag egentligen acceptera att människor får för sig att jag lider av?

Min förhoppning är att alla är så inne i sina egna åkommor att de inte funderar mer över det. Så är det säkert också. Men även om jag så ska köpa huvudvärkstabletter tycker jag det är lite jobbigt att stå i kassakön och vänta på att få betala. Jag vet inte riktigt vad Freud skulle säga om detta.

Kommentarer
Postat av: Fidolin

Känner verkligen igen mig måste jag säga, känner precis likadant!! Men som du skrev så är det nog bara i ens eget huvud-alla är nog upptagna med sig själva där inne.

2007-03-05 @ 15:56:03
URL: http://fidolin.blogg.se
Postat av: Honkenponken

Hmm... håller med, men själva Apoteket är ju en himla trevlig butik. :)

2007-03-05 @ 17:19:52
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Iah

Jag försov mig oxå idag, det är värdelöst att göra det!

Å jag är ingen hejjare på att luska heller, min kära vän M har tjatat på mig i typ 2 år att jag ska luska fram saker om fröken P. Men jag kan bara inte, jag vill inte lägga mig i för mkt... Nej, det som sker det sker!

2007-03-05 @ 18:37:13
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Emma

haha jag håller helt med det där med att det är jobbigt med kön. jag köpte ibumetin för inte så länge sen och jag var alldeles svettig efteråt. som att kassörskan eller hon efter mig skulle tro att jag var tablettmissbrukare eller så, hallå jag tar typ aldrig värktabletter!

2007-03-05 @ 18:41:48
URL: http://emsan.se
Postat av: Blingbling

Jag köper kondomer på Apoteket. Det, om något, är en pers. Då måste jag plocka på mig en himla massa annat onödigt, så liksom kondomerna ska försvinna på rullbandet i kassan. Ja, herregud.

2007-03-05 @ 20:43:32
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Anna

Jag har inget vidare problem emd det numer men förut då jag skulle köpa grav.test kändes det som hela världen stirrade på mig och man vill ju liksom behålla det för sig själv iallafall innan allt är mer säkert.

2007-03-05 @ 20:52:55
URL: http://annakristina1.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Fidolin: Jag hoppas det.

Honken: Visst är den fantastisk

Iah: Jag kan inte ens be andra att luska, så luskhämmad är jag :-)

Emma: Nä, man vet aldrig...

Blingbling: Hahaha, kan bli en dyr affär...

Anna: Det kanske blir bättre med tiden, men jag trodde jag var vuxen...

2007-03-05 @ 21:51:48
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0