Sökande

Jag håller på att besöka personer på olika företag i jobbet just nu. För att intervjua dem om just deras jobb. Väldigt intressant! Kanske kan jag hitta min drömarbetsgivare på det här sättet. Jag har redan fått upp ögonen för en del.

Det är kul att lyssna på människor som har en utvecklande arbetsmiljö. Som känner att deras omgivning uppmuntrar till personlig utveckling och nya idéer. Så vill jag också ha det.

Och snart är det dags för mig att byta jobb igen. Eller ja, till jul. Men jag kan ju börja fundera på vad jag vill göra i alla fall. Det är verkligen dags.

Var kan man göra skillnad? För sig själv eller för någon utsatt grupp?

Andra bloggar om: , , ,

Kommentarer
Postat av: Therrorese

Jag har funderat länge....Jag vill göra skillnad för barn som behöver det. Inom polisen. Men nu dinglar kanske, kanske en NYC idé framför mig. Det är skillnad bara för mig...Hrmpf

2007-06-12 @ 22:20:55
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: Hanna

Therrorese: Ibland tror jag att skillnad för en själv kan vara skillnad nog. Man har allti möjlighet att volontera för andra saker om man vill göra skillnad för andra.

2007-06-12 @ 22:39:17
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Fia

Vad intressant de lät och bra sätt som sagt att hitta arbetgivare på:)Hoppas du kan få något bra jobb sen när du måste byta.

2007-06-13 @ 09:50:51
URL: http://fiasdiary.blogg.se
Postat av: Hanna

Fia: Det hoppas jag med...

2007-06-13 @ 13:49:55
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0