Kroppssmärtor

Jag känner mig som en gammal kärring idag. Ont i rygg och leder, trött i kroppen.

Mina knän känns som att de vill gå av. Vad är det som händer? Är det det stillasittande jobbet som tar ut sin rätt. Jag har haft ont i huvudet varje eftermiddag. Igår kom jag på att det var Paragrafryttarens fel, han snackar så extremt mycket. Jag sa det till honom också. Alla skrattade. Jag tror folk gillar att jag trackar honom. Man måste göra det för att inte ge honom fritt spelrum.

Andra bloggar om: , ,

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Ont i huvudet har jag också ganska ofta. Har fått veta att det kan vara magnesiumbrist så har köpt tabletter och hoppas på bättring.. Stillasittande arbete tar absolut ut sin rätt när det gäller leder! Kan ju göra jätteont... Hoppas du får en fin helg!

2007-06-01 @ 09:48:00
URL: http://mariaellinor.blogg.se
Postat av: Fia

Känner igen de där me värk i kroppen ,troligtvis beror de väl på att jag inte är så himla aktiv, även om jag försöke ta promenader iallafall.

2007-06-01 @ 09:57:43
URL: http://fiasdiary.blogg.se
Postat av: grannen

Tror knappast att det är stillasittandet på jobbet... Du verkar ju röra på dig annars, med promenader till jobbet och dansen. Huvudvärken tror jag ABSOLUT att du får av Paragrafryttren! :-) Men värken i kroppen... Du kanske håller på att bli sjuk?

2007-06-01 @ 10:13:05
URL: http://proud2b.blogg.se
Postat av: Beyonce

Biverkning av pumpsen...

2007-06-01 @ 11:08:23
URL: http://bday.blogg.se
Postat av: Hanna

Ellinor: Tack, du med!
Fia: Kroppsvärk är jobbigt!
Grannen: Hoppas inte :(
Beyonce: Jag tror du har det. Det påverkar faktiskt hela kroppen om man inte står bra.

2007-06-01 @ 11:36:17
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Staffan

Welcome to my world! Mina leder knastrar som en majbrasa när jag går upp på morgonen, och sen lutar jag som en martall i en halvtimme. Nu fattas bara att du går runt och börjar gnälla på dagens ungdom, hata all teknik och lägga pussel/lösa korsord/spela bingo/alla tre. Sen är du i samma träsk som jag.

2007-06-01 @ 14:27:35
URL: http://sporre.blogg.se
Postat av: Malin

Kroppsvärk får jag alltid när jag har ett stillasittane jobb och inte motionerar tillräckligt mycket. Försök att motionera mer!


Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0