Hannig

Det har varit ett väldigt gosande med Skruttisen idag. Hon har varit Hannig på ett sätt som jag aldrig upplevt förut. Jag skulle bära henne i skogen, följa efter överallt och vara serviceperson helt enkelt.

När jag åt middag (hon hade redan ätit middag) kröp hon upp bredvid mig och sa "Hanna har lagat middag till mig". Vi skrattade. Så var väl inte riktigt fallet. Men hon satt i alla fall där i godan ro och käkade potatis och paprika med fingrarna från min tallrik. Helt nöjd. Som hon gjort både frukost och middag de senaste dagarna. Snacka om andra frukost och middag - som daglig vana.

Hon kunde inte gå och sova innan farmor och Hanna hade nattat henne. Sen ropade hon i babywatchen efter mig. Hon ville absolut inte sova - och det vill hon så gott som alltid. Idag bad hon om att sova vid halv 7!! Vid 7 ångrade hon sig. Jag tyckte gott hon kunde få vara uppe en stund till, det var ju inte läggdags ännu. Men föräldrarna tyckte annorlunda. Hon såg djupt olycklig ut när jag la henne i sängen igen. Stora tårar rullade tyst ner för kinden.

Men sen var hon tyst i alla fall.

Sen dess har hon låtsassovit.

Jag lovade henne en heldags busande imorgon. Så det är va dagen dedikeras till.

Andra bloggar om: , , ,

Kommentarer
Postat av: Grannen

Prova med en stänkare på en trasa hehe

2007-07-16 @ 01:05:07
Postat av: Klusterbitar

Låter ju tokmysigt det där...!
Hoppas allt är bra! Kram!

2007-07-16 @ 09:16:20
URL: http://klusterbitar.blogspot.com
Postat av: Iah

Åh, dom där tårarna när de inte vill sova... Mitt hjärta kan gå i bitar bara för de tårarna. Jag är nog alldeles för blödig när det gäller barn! ;)

2007-07-16 @ 09:21:15
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Hanna

Grannen: Tack för tipset :)
Kluster: Det ääär tokmysigt!
Iah: Jag med... fy!

2007-07-16 @ 09:24:00
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0