Var får man tag på nya händer?

Jag gillar vintern, men vad gör man åt sina löjligt torra händer? Det känns som att mina knogar självspricker i kylan. Det blir knappast bättre av att jag tvättar händerna stup i kvarten. Varför tvättar man händerna oftare när man är hemma än när man jobbar? Hmm...

Nu har jag precis smort in dem i babyolja. De känns lite bättre, men det är jobbigt att halka runt på tangenterna. Det är på något vis lite opraktiskt att vara oljig om händerna om man vill kunna använda dem till någonting. Men det gjorde så himla ont på knogarna att jag var tvungen att göra något. Kanske blir till att shoppa upp mig på någon form av intensivkur för händer imorgon. Ska ju ha ett litet spa här hemma på kvällen tänkte jag. Innan bröllopet så att jag känner mig pigg, utvilad och bekväm i min hud.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, jo tack jag vet. Helt plötsligt har man suttit och spelat i över en timme fastän man har annat att göra... :/ Antarktis har jag dock inte provat mig på, det funka inte när jag skulle testa det så jag gav upp. Men min käre mor är där å spelar nått spel för det mesta. *S* Till å med hon är beroende. ;)
Jag har ingen bra kur för torra händer, men får du nått förslag får du gärna dela med dig! Här i veckan blev jag riktigt torr... Konstigt... :/

2007-01-25 @ 21:44:13
Postat av: C.

Mina händer hatar också sånt här väder. Kylan får de att spricka sönder.. Propyless är snäll mot mina händer iallafall.. och den finns på apoteket.

2007-01-25 @ 21:57:23
URL: http://arligheter.blogg.se
Postat av: Hanna

Fröken T: min käre mor är också beroende, det är hennes fel att jag är det också, eller var...

C.: Tack för tipset. Jag måste genast (eller imorgon iaf) gå och införskaffa.

2007-01-25 @ 22:09:43
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: karin i london

det finns bara ett alternativ: bodyshops hemp creme. kommer i en tub som far en att tanka pa skokram, luktar lite konstigt men utfor mirakel!
lycka till!

2007-01-25 @ 23:04:07
URL: http://beetlebum.blogg.se
Postat av: Henrik

Har hört att olivolja ska funka bra mot torra händer, kan det stämma?

2007-01-25 @ 23:25:06
URL: http://wreten.blogg.se/
Postat av: Hanna

Karin och Henrik: Jag är beredd att prova allt. Måste ut och reka lite idag innan jag gör mitt inköp.

2007-01-26 @ 10:03:49
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0