Tankar om isflak

Om det är något som är riktigt jobbigt med vintern så är det allt drippelidroppande från taken. Jag är hela tiden nervös att jag plötsligt ska ligga på gatan med en isklump inspättad i huvet. Förra året såg jag en minikille stå utanför en affär och prata med sin pappa när plötsligt ett isblock kom vinande genom luften för att landa fem centimeter ifrån honom. Det var läskigt. Jag försöker att gå mitt i gatan istället. Bättre att bli överkörd av en bil än att få ett isblock i huvet. Eller så.

I alla fall har händerna börjat ordna upp sig redan, självsprickorna börjat läka. Tack Karin för tipset av handkrämen från Bodyshop. Den är underbar. Känner redan hur cellerna börjar vakna till liv.

Ska försöka undvika att gå ut så mycket, drippelidroppandet tilltar i och med solskenet och de stigande graderna. Jag gillar det inte.

Kommentarer
Postat av: C.

Det droppar utanför mitt fönster med och jag har ju inte hunnit åka pulka än.. isch isch. Men nu lyser solen iallafall och jag kämpar med en jobbansökan.. och hänger på internet..
Skönt att händerna börjar ordna till sig!

2007-01-26 @ 14:38:21
URL: http://arligheter.blogg.se
Postat av: Hanna

Har skickat en ansökan idag. Tjoho... Annars är det väl ungefär samma som du. Plus att mitt hem är skinande rent - som för att slippa sitta vid datorn en stund :-)

2007-01-26 @ 16:27:38
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Karin i London

skont att det funkade, det basta ar att den liksom bygger upp ett fettlager som skyddar handerna efterat ocksa. smart! kram

2007-01-26 @ 19:33:09
URL: http://beetlebum.blogg.se
Postat av: Hanna

jag känner det, måste inte smörja så ofta. den är underbar! kram

2007-01-26 @ 21:48:19
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Augustmaja

Spirits are speaking in my dreams and other ways

2009-03-17 @ 12:09:12
URL: http://augustmaja.myblog.es

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0