Sökes: lycklig familj att flytta in i

Vilken dag som helst skulla jag kunna adoptera en familj. Jag tror det skulle passa mig helt perfekt att bo i en familj med två barn i, säg, 10-års åldern. Inte en dysfunktionell familj, utan en lycklig och anpassad familj. Jag skulle kunna vara barnvakt ibland och hjälpa till och laga mat, kanske ha barnen en längre tid om föräldrarna vill åka på semester. Men framför allt det att bara ha en familj. Någon att komma hem och prata med sin dag om, att ha fredagsmys med, att bråka med ibland och kunna slänga igen dörren om när man tröttnar på livet.

Någon skulle kanske säga att det här är lite av en verklighetsflykt, men jag tycker att det är sundare att önska sig en familj än att verkligen vilja vara ensam hela dagarna. Dessutom skulle jag tycka att det var härligt att omge mig med lite vuxna människor, riktigt vuxna menar jag. Men människor som jag inte riktigt har några krav från.

Jag kan i nuläget inte hitta några nackdelar med den här typen av arrangemang. Frågan är bara hur man hittar en familj som vill ta en an. Var annonserar man efter såna?

Kommentarer
Postat av: Paulina

Du kan ju alltid bli au pair... Men då 'måste' du hjälpa till och jobba i familjen.

2007-01-07 @ 19:58:48
URL: http://rainfor.blogg.se
Postat av: Smsa Låna

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2012-01-12 @ 23:12:24
URL: http://smsalåna.nu

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0