Kort utvärdering

För att kort utvärdera den här dagen måste jag bara säga en sak: jag är extremt flexibel och finner mig snabbt i situationer. I fredags ville jag ha ett jobb för att det är så skönt att jobba. Idag säger jag bara att studielivet är helt underbart. Jag har suttit och skrivit lite idag, med tanken att två sidor om dagen räcker gott för att jag ska ha gjort ett drygt dagsverke. Lite den mentaliteten. Ja, så lite skrivande på förmiddagen. Lunch. En sväng på stan. Träffa kompisar på kvällen utan att behöva oroa mig för när jag ska få mat. Det äter jag nämligen innan jag går hemifrån.

Ja, livet som student är underbart. Jag tror att jag är gjord för att sitta på min kammare och knåpa vid datorn. Kanske borde bli författare. För man borde faktiskt kunna kombinera det livet med arbete. I sånt fall har jag verklgien hittat hem. Då kan jag vara antisocial och lägga upp mina dagar fritt varje dag, och ändå tjäna pengar.

Kommentarer
Postat av: Lordlouisc

I came upon this site a while back, I love it. It is great for anyone who interested in this subject. It is in my favorites. Thanks, you done a superb job!

2008-01-08 @ 12:11:26
URL: http://lordlouisc.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0