Första dagen

Nu är det alltså dags. Jag har knäckt fingrarna och satt mig tillrätta. Ska få spendera hela dagen framför datorn. Kunde knappast bli mycket lyckligare. Frågan är hur lång tid det ska ta innan jag kommer igång med det jag ska. Finns så mycket annat som lockar. Jag är expert på att bli distraherad. Kan ha riktigt dålig diciplin, men det brukar lösa sig. Har ju några dagar på mig i alla fall. Att sitta här. Jag tror aldrig jag har haft så här mycket tid på mig ärligt talat. Inget jobb att gå till, inte seminarier att besöka, bara jag och datorn så länge det krävs. Skriva, skriva, skriva.

Sen har jag förstås passat på att boka upp mig på en massa andra saker så att jag har något att göra. Har en känsla av att det kommer att bli mycket sitta och stirra annars.

Men åter igen inser jag skönt det ska bli att börja jobba istället. Jag drömde inatt att jag hade en termin kvar och att jag var tvungen att välja vad jag skulle göra. Jag valde grekiska!? Av allt man kan göra, varför välja grekiska. Hade dessutom mindre panikkänslor i drömmen.

Jag är klar, det känns bra. Mycket bra. Jag ska bara göra det här först.

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0