Endast iförd kroppsstrumpa

Det är svårt att stiga in i nya världar. Idag har jag besökt dansvärlden. En liten butik med en massa dansgrejer - bara. Små tyllkjolar, tåskor, benvärmare - you name it. Jag kände mig lite obekväm eftersom alla frågor man ställer röjer ens okunskap i ämnet. Hur ska de där små skorna sitta egentligen? Jag vet fortfarande inte och jag vantrivs lite i dem. 

De är ganska söta, mina dansskor. Kanske dyker jag in på första balettpasset endast iförd kroppsstrumpa och dansskor. Hoppas att det ska bli lite lättare med piruetterna nu, vill ogärna halka runt som Bambi bland de prima ballerinorna.

Även om jag är lite rädd för att börja på baletten hoppas jag att attributen ska hjälpa mig lite på vägen. Att inte känna sig obekväm är a och o har jag märkt när jag dansar. Man vill inte dyka upp på streetdance i gympadräkt och tights, precis som man inte vill komma i t-shirt och mysbyxor på baletten. Vissa danslärare kan rent av bli arga om man är "fel". Och det är onödigt förnedrande när man ändå känner sig som ett blåbär. Får se hur dansskorna känns, men vad som än händer kommer mina benvärmare att göra att jag håller skenet uppe. De är underbara!

Kommentarer
Postat av: Karin i London

ojojoj, ja det dar komemr jag ihag. i en av mina sista klasser hade vi en primadonen som alltid dansade runt med en stor flygig schal om axlarna, och liksom fladdrade med den som ett klanningsslap nar vi dansade. sjukt kul. haha,.

kram pa dej, lycka till med pantalongerna!

2007-01-15 @ 18:44:39
URL: http://beetlebum.blogg.se
Postat av: Hanna

Ja, det är en hårfin gräns som man inte bör överskrida. Det får inte bli för mycket helt enkelt.

Kram

2007-01-15 @ 21:09:06
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Lauritzcarmen

I found this site very useful while surfing Google.Interesting page containing serveral helpful information and nice pictures. Greetings

2008-12-01 @ 19:53:07
URL: http://lauritzcarmen.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0