Bland proteinburkarna

Jag har varit och införskaffat mig lite fejkproteiner idag. Tänkte att allt tränande kanske ger lite bättre resultat om jag börjar trycka i mig mer proteiner helt enkelt. Tror att jag är lite dålig på just den delen i kostcirkeln. Jag har i och för sig ätit en del chili con carne de senaste dagarna, men i övrigt.

Det fanns att välja mellan choklad och jordgubbssmak. Brrr... Kan inte tänka mig att någon av dem är särskilt god, i artificiell form lockar de inte direkt. Hon på hälsokosten talade mig in i chokladsmaken med hjälp av att locka med att man kan trycka i lite myntaolja eller banan i den för att variera den (läs: göra den ätbar). Den måste oavsett vara bättre än jordgubb. Artificiell jordbugg är inte att leka med.

Dessutom hittade jag till frystfruktdisken idag. Där finns det massor av nya spännande saker. Tänkte börja göra lite smoothies som jag kan sätta i mig innan dansen nu. Idag ska jag prova på att köra lite mango och vaniljyoghurt i mixern. Mmmm, tror jag kan bli väldigt trevligt. Undrar om det passar med proteinpulver med chokladsmak i den :-)

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0