Yoghurtfrossa

Har försökt lägga om mina matvanor lite den senaste tiden. Smoothies till mellanmål tror jag kan vara en bra vana, eftersom jag är så dålig på att köpa hem frukt. Igårkväll blev det en med mango och vaniljyoghurt i stavmixerna. Nja, mangon (fryst förstås) kändes som att den gjorde sig bäst som sorbé. Det blev inte ultimat. Om jag ska fortsätta med den frukten får den nog sällskap av någon annan också.

Innan dansen idag blir det nog min nya klassiker med paprika och hallon. Den är riktigt god.

Imorse fick jag en actimel till frukost. Det känns nästan lite överdådigt att köpa små burkar med yoghurt ganska dyrt. Men jag ska se om jag kanske känner någon skillnad. Då kan det ju vara värt. En miljard bakterier har väl aldrig skadat någon?

Jag satte i mig mycket proteiner igår. Det blev lite fokus på det. Men det gjorde att jag var hungrig hela tiden (börjar inse varför man äter kolhydrater också). Jag fick ett sug efter onyttigheter, som jag kan få när jag är hungrig hela tiden. Jag blev tvungen att göra en kladdkaka som jag smaskade på framför Anna Skipper. Det kändes helt ok. Och riktigt gott!

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0