Spagetti

Svinkallt var det i alla fall igår när jag pallrade mig hem från baletten. Så där så att det frös ihop i näsan och jag nästan fick köldastma. Jag blir lite glad ändå. Även om jag är övertygad om att något är fel när hösten var betydligt varmare än vanligt och det nu är betydligt kallare än vanligt. Jag tror det är det här vi går emot.

Jag undrar i alla fall hur lång tid det ska ta att kunna gå ner i spagat. Vi tränar på det ett antal gånger i veckan men det händer ingenting för mig. Jag har ändå varit ganska duktig på att stretcha de senaste månaderna (kanske inte just på spagat, men...). Jag måste nog lägga i en högre växel. Igår satt jag framför tv:n och stirrade i benet, så jag såg inte så mycket, men det drog bra i muskeln.

Har för övrigt haft ganska bra träningsvärk från i söndags. Så där i en specifik liten muskel i varje kroppsdel. Det är riktigt bra. Länge sen jag hade träningsvärk på baksidan av låren. Men stretchingen ligger definitivt efter. Jag kanske är för gammal för att bli så vig. Kan man skylla på det eller? Tror inte det när det gäller vår väldigt ryska balettlärare. En vecka bad hon oss plötsligt att gå ner i splitt. Det är något jag aldrig har behärskat och som jag aldrig ens provat. Vet inte om det är rätt taktik för att lära sig det. Men det drog bra...

Kommentarer
Postat av: Karin i London

jag funderar pa att skicka in en resolution till Eu om att alla lander ska skjuta fram aret med typ 2 manader. For da skulle alla ha sno pa jul och sol pa sommaren! bra va?! knepigt rent praktiskt kanske.

med stretching galler dte ju bara att kampa pa, hela tiden och till slut gar det! lycka till! kram

2007-02-21 @ 12:48:45
URL: http://beetlebum.blogg.se
Postat av: Hanna

Karin: Ja, det blir synd på den mörka sommaren också.

Kämpar på med stretchen, det skaa gå!

2007-02-21 @ 15:13:54
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0