Presenter till en 2-åring

Nej, badrummet blev inte städat igår heller. Hur svårt ska det vara? Just do it.

Ska försöka bjuda in mig själv till lillebror idag. Det brukar vara svårt att göra. Men jag har inte sett skrutten på två månader och jag missar hennes 2-årskalas imorgon, så jag borde ha en liten chans. Det vankas ju presenter, och det kan vara något att locka med.

Det är svårt att köpa böcker till en 2-åring (blivande). Det är omöjligt för mig att säga om det är en bra bok när meningarna innehåller två ord av typen Max nalle. Är det en bra bok? Jag var tvungen att slänga in en bonusbok som jag kunde förstå lite mer av och som jag minns att jag gillade. Labolina spöket. Får se hur de emottas av Skrutten. Jag har inte längre någon koll på hennes språkutveckling så det är svårt att säga om böckerna är på någorlunda bra nivå. Undrar om hon minns mig förresten?

Kommentarer
Postat av: Honkenponken

Ska vi köra ett ryck i badrummet idag? Jag behöver också peppning!

2007-02-24 @ 11:59:17
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: C.

Fördelen med 2-åringar är att de inte heller har så stora krav på presenterna.. bara pappret prasslar och det sitter färgglada snören på paketet så brukar de bli nöjda!

2007-02-24 @ 13:45:59
URL: http://arligheter.blogg.se
Postat av: Hanna

Honken: Städat och klart, tog 10 minuter. Vad är det som tar emot så himla mycket?

C: Nä, förra året var det helt löjligt vad mycket presenter hon fick. Det känns som att det är mest för föräldrarnas skull det köps presenter i den där åldern.

2007-02-24 @ 15:05:27
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Anna

Min kille är nyss fyllda 2, håller inte med riktigt på det där med att det är pappret och snörena som är roligast. 2 äringar är mycket klokare än så.
Om jag får rekomendera en bok eller snarare en serie böcker så är det LUDDE, sonens absoluta favorit. Just nu läser vi LUDDE LAGAR SOPPA. Max böckerna tycker han är dadda, alla barn är ju olika men dom förstår ju mer än man tror.

2007-02-25 @ 14:11:51
URL: http://annakristina1.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Anna: Jag antar att det är lättast att föräldrarna byter till något de tror att hon gillar. Jag har tyvärr dålig koll vad som gäller i 2-åringarnas värld. Försökte fråga i affären men de verkade hjälplösa själva :-(

2007-02-25 @ 19:24:55
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Armanleah

Great .Now i can say thank you!

2009-04-08 @ 10:08:30
URL: http://armanleah.20six.fr

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0