Paus

Det har börjat formas något slags beslut i min hjärna. Jag antar att det har varit på gång länge, men nu finns det snart inga hörn att gömma sig i längre. Jag vet inte om jag står ut en gång till. Det känns inte längre jätteinspirerande eller kul ändå. Det kanske är dags att lägga av helt. Lägga bandet på hyllan.

Trummisen har givit upp - så vi är utan igen. Det känns skittrist. Särskilt som det är så tråkigt att repa utan honom. Han har varit lite avlägsen den senaste tiden och jag har varit lite orolig över att det haft med mig att göra. Det kan det forfarande ha förvisso, men det visar sig att han är beredd att hoppa av bandet för det i så fall.

Jag känner i alla fall att jag inte har någon energi att vänta in en ny trummis. Är det här mina drömmar om en karriär som rockstjärna slutar? Den jag vårdat så ömt. Vad händer nu med alla mina låtar? Ska de bara få glömmas bort? Det är lite sentimentalt besluta att ta. Men vad annat kan jag göra?

Kommentarer
Postat av: annelie

det har länge varit min dröm att ha ett band att spela med. dessvärre är jag för lat, både för att faktiskt ta tag i att starta ett OCH att öva ihop något så att man känner sig lite okej i alla fall.

jag läser en bok just nu som heter "slumpen är ingen tillfällighet". med den i åtanke kan jag med ganska ordentlig säkerhet i rösten säga att det kommer dyka upp en trummis som passar er bara fint, och för trummisens del kommer det också te sig perfekt. lugn, bara lugn.

2007-02-12 @ 16:14:56
URL: http://annelufs.blogg.se
Postat av: Hanna

Hm, nästan lite obehaligt att du kan vara så säker...

2007-02-12 @ 16:25:37
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Karin i London

oh nej, vad trist. det var ju verkligen jattesynd, men tyvarr hander ju sant oftare an inte. hoppas det ordnar sej! kram

2007-02-13 @ 13:10:59
URL: http://beetlebum.blogg.se
Postat av: Hanna

Ja, det är trist! Jag får se vad vi kan uppbringa när bandet ses nästa gång.

2007-02-13 @ 14:49:42
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0