Nytt ställe att börja om på

Jag drömde om en lyxyatch i Söderhavet inatt. Undrar vad det betyder? Antagligen att en större summa pengar är på väg i min riktning. Förmodligen.

Jag hade spelat in Men in trees i onsdags och passade på att se det igår. (Från girlylicious-kvällen som jag tycker kändes förringande för tjejer. Vill tjejer se Top Model och Lustgården, är det tjej-tv eller vad? I min värld kan det få vara lite mer kvalitet bakom. Och framför allt färre modeller.) Hur som helst så tänkte jag att jag ändå kunde kolla in Men in trees. Den var ju väldigt förutsägbar i vissa avseenden, men ändå lite småputtrig. Jag gillar konceptet när någon åker iväg till ett ställe där de inte alls såg sig själva och sedan blir kvar. Vet inte varför. När jag såg första avsnittet av Saltön förra gången det gick så ville jag också ha en ö att åka till och leva på. Inte så mycket för att jag gillade serien, utan för att jag gillade konceptet. Hitta en ny plats att börja om på där människor känner varandra. Är jag redan trött på Stockholm och anonymiteten? Egentligen inte. Jag skulle aldrig vilja bo i min hemstad igen. Men ändå tilltalas jag av det lilla, lilla samhället - i teorin. Som tv-serie gör det sig utmärkt.

Jag kanske ska leta efter ett eget guldställe att starta upp på. För övrigt tyckte jag Alaska tedde sig ganska så sympatiskt. Som miljö i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Fröken T

Små samhällen är trevliga, men om det är ett sånt där alla känner alla så måste man ju vara så himla försiktig med allt man gör för det kommer fram till ALLA på en gång... :/ Men det är ofta ett mysigt ställe att bo på!

Jag är värsta filmfanatikern... Om jag hade råd skulle jag se varenda film som går på bio i stort sett, å sen skulle jag dessutom köpa dem för att kunna se igen. Det är så mkt i en film, inte bara själva filmen utan människor, bakgrunder, roliga misstag... *S* Ja, filmfanatiker va det ja... ;)

Hoppas du får en trevlig lördag!

2007-02-17 @ 11:24:06
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Emma

och jag drömde om att jag var i london och hade hyrt ett stort coolt hus med min familj. sen vakna jag :(

2007-02-17 @ 12:05:47
URL: http://emsan.se
Postat av: Hanna

Fröken T: Visst är det så, men jag tänker mig att jag det kanske inte är hela världen. Man kan väl flytta om man gör något allt för galet :-)Back till Stockholm...

Emma: Varför vill man alltid någon annanstans?

2007-02-17 @ 14:17:07
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0