Lost drummer

Vår trummis har stuckit och gömt sig, ingen vet var riktigt. Men fler obekräftade källor säger att han eventuellt befinner sig i Thailand. Fler har fragment av minnen som säger att han sagt något om det. Delar av dessa fragment tillhör mina egna minnen.

Kommentarer
Postat av: Fröken T

Nu har en sån där hektisk vecka börjat igen... Jag har inte ens tid att kolla till min egen blogg... :( Räknas det som beroende när man har sånna tankar! ;)

Jo, det är nog inte kul att slå sig så... Å idag när alla prata om matchen bara satt hon där å fatta ingenting... Läskigt att det blir så att man kan tappa minnet... Men hon mår hyfsat bra iaf!!!

Jag läste precis om dina dans klasser när jag började fundera på vad du gör om dagarna eftersom du hinner med att dansa så mkt. Så skrev du ju sen om både arbetsförmedlingen och a-kassan. Väldigt trevliga ställen att ha å göra med båda två. Eller INTE! Arbetsförmedlingen kan inte hjälpa en å helt plötsligt slänger de ur en ur systemet, a-kassan väntar med att ge besked så länge som det bara går. Man undrar ju vad dom jobbar med där egentligen, om vissa av dem ens kan sitt jobb... *grr* Men jag hoppas det löser sig för dig!

Så blev det en jätte lång kommentar, men jag hade mkt att säga idag! ;)

2007-02-05 @ 22:03:47
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Hanna

Fröken T: Ja, du kom på mig... Det är vad jag gör om dagarna. Hänger på arbetsförmedlingen. Mycket inspirerande.

Jag har blivit en värre blogoholic på senaste tiden. Börjar bli lite rädd faktiskt. För övrigt gillar jag långa kommentarer.

2007-02-05 @ 22:12:17
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Sigurdzara

Greetings! The excellent site, has especially liked design. Thanks.

2009-09-24 @ 09:00:21
URL: http://sigurdzara.20six.fr

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0