Kroppssmärta och tv

Den här dagen känns konstigt bra trots kroppssmärtan. För det som går bäst med kroppssmärta är sport på tv. I likhet med förra året vid den här tiden kan jag alltså sitta klistrad vid tv:n tillsammans med svt och vintersport. Förra året var det OS och jag skulle egentligen skriva uppsats. Istället satt jag och letade material i dagstidningarna medan jag hade två ögon på tv:n. Jag vet, det är omöjligt att se tidningen när man har båda ögonen någon annanstans. Men det var liksom meningen. Det jag sökte i tidningen var så grymt ointressant. Men jag försökte göra det bästa på temat demokratisk fostran. Inte det lättaste kan jag säga.

Just nu är jag mest glad att jag slipper gå ut. Kanske ändå borde gå och känna lite på solen och kylan. Måste ändå skaffa lite mer mjölk för att kunna få kaffe.

Där fick jag precis en mikrosekund av panik. Jag hade myrornas krig på tv:n, jag kontrollerade även att det inte var själva tv:n genom att prova även den andra (ja, jag vet, jag har två stycken i ett ensamhushåll - det är en lång historia...). Men nu är alpina VM tillbaka. Puh, jag kan andas ut.

Kommentarer
Postat av: Remijennie

Nice site... Very cool design! Useful information. Go on! Good Site

2009-02-04 @ 10:28:07
URL: http://remijennie.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0