Hänga på gymmet

Gymmet idag kändes lite som en besvikelse. Jag har inte varit där på tre veckor på grund av sjukdom och att jag har dansat så mycket. Men det gick riktigt trögt idag. Körde samma vikter som senast eller lite lättare och det var sjukt jobbigt. Har jag redan tappat? Trodde ändå att dansen gjorde mig starkare. Vilket den säkerligen också gör, men tydligen inte på samma sätt. Det är väl så att musklerna vänjer sig vid en typ av träning också, så när man byter så blir det jobbigare igen.

Det gav mig i alla fall ny motivation att hänga på gymmet en dag i veckan igen. Det är bra för mig att köra lite armar, mage och rygg. Dessutom kan jag passa på att stretcha ordentligt när jag ändå är uppvärmd. Idag kändes det som att spagaten faktiskt närmar sig golvet - med mikrosteg, men ändå. Nu sitter jag och dricker proteindrink för att musklerna ska få svälla lite också. Fick som sagt nyligen synpunkter på mina biceps och kanske att de har blivit lite, lite större. Jag kan bara hoppas.

Även om dansen inte gör mig gymstarkare känner jag definitivt att jag blir starkare i kroppen. Liksom hårdare överallt. Det gillar jag. Dessutom blir konditionen betydligt bättre och den statiska täningen ger väl styrka även om det kanske inte märks på gymmet. Nå, en kombination tror jag är bra.

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0