Glasögonorm

Jag har verkligen blivit glasögonorm på riktigt. Det är nästan ett år sen jag började bära dem på heltid. Nu kan jag inte vara utan dem. Om det regnar och jag tar av mig dem ser jag ingenting av människorna runt omkring mig. Så var det på heltid förut. Märkligt!

Nu är jag så van att ha dem på mig att jag nästan går och lägger mig med dem. Idag var jag på väg in i duschen utan att ta dem av mig. Då börjar jag kanske bli lite väl bekväm. Men linser är ju så fruktansvärt oskönt. Torrt och obehagligt. Minsta lilla grej som kommer in i ögan känns som ett tefat håller på att landa på min hornhinna. Glasögon rules!

Kommentarer
Postat av: Karin i London

jag vet... alla coola har glasogon. mina ar inte ens sarskilt starka men jag kan inte ga nerfor gatan utan dem. fast jag inte ata elelr dricka med dem pa... vet inte varfor. tjopp!

2007-02-16 @ 12:16:27
URL: http://beetlebum.blogg.se
Postat av: Hanna

Det var lite lustigt. Jag kan inte äta med tjocktröjan på. Måste äta i typ t-shirt. Märkligt.

2007-02-16 @ 15:25:55
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Fröken T

Musikal låter som en trevlig tillställning! Jag har bestämt mig för att en gång i mitt liv ska jag ta mig i kragen och gå på en. Men det blir som inte av när ingen annan inte går... Men i framtiden som sagt! :)

Vad läser du för sorts böcker? Tänkte om du kunde ge nått lästips. Jag har läst ut alla mina bra... ;( Han islänningen, Arnaldur Indriðason, gillar jag! Fast det kanske bara är för att jag gillar island och alla konstiga namn och grejjer. *S*

2007-02-16 @ 15:30:00
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Honkenponken

Vi glasögonormar måste hålla ihop! :-)

2007-02-16 @ 16:04:58
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Hanna

Fröken T: Det är mycket Peter Robinson-deckare just nu. Gillar hela serien som jag kan rekommendera om man är deckarfanatiker. Annars går läsningen lite trögt just nu.

Honken: Du har så rätt :-)

2007-02-16 @ 16:28:32
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0