Energiboost

Jag har fått en ny energiboost från ett totalt oväntat håll. Ibland krävs det så lite för att känna sig bekräftad och behövd. Det insåg jag när a-kassan idag ringde mig lite oväntat.

Den lilla damen frågade efter något som de skickat brev om och som jag hade men inte trodde var tillräckligt. Det brevet fick jag i fredags, alltså för inte allt för länge sen. Ändå ringde hon redan och hoppades på att få det. Nu sa hon glatt att det papperet skulle räcka för att bekräfta det hon behövde. A-kassan ringde och gjorde mig glad!! De ringde över huvudtaget!

Men nyvunnen kraft gick jag in på ams för att kolla nya jobb. Jag hittade ett som låg under en annan klassificering och som kändes något underkvalificerat, men som jag nog skulle kunna få. Kanske är det precis vad jag behöver. Ett jobb inom mitt gebit på en prestigefull arbetsplats att sedan kunna sätta på mitt CV. Hellre det än att gå tillbaka till min förra yrkessroll som bara känns underkvalificerad, punkt. På det här stället skulle jag ändå få jobba tillsammans med andra som gjorde sådant som jag vill göra vilket skulle kunna ge mig erfarenhet för andra jobb jag ska söka.

Jag känner mig lite stärkt just nu. Aaaah, så till den milda grad att jag stod och skrubbade en ugnsform som är helt omöjlig att få ren. Nu blev det swinto - jag hoppades att den skulle glida ur mina händer och gå sönder så jag kan få slänga den. Den är helt värdelös ur renlighetssperspektiv. Ibland önskar jag att konsumtion var något oavkortat bra.

Kommentarer
Postat av: Fröken T

Haha, jag ser verkligen fram emot den videon!!! Som tack får jag väl för det första skämma ut mig å skicka en video så du får se resultatet, men sen kanske även skicka med en ungsform så du slipper den där värdelösa du har... ;)

Skönt att du fått tillbaka lite energi!!! Dock väldigt udda (men inte sämre för det) ställe du fick det ifrån! *S*

2007-02-13 @ 21:48:03
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Karin i London

kanon! det är sant, ibland krävs det bara en grej så äger man världen! kram

2007-02-14 @ 00:46:35
URL: http://beetlebum.blogg.se
Postat av: Hanna

Fröken T: Jag ser väldigt mycket fram emot din video också, och ungsformen förstås :-)

Karin: Visst är det härligt när det händer.

2007-02-14 @ 10:48:50
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Tobiasdaniella

Great .Now i can say thank you!

2008-09-25 @ 10:54:58
URL: http://tobiasdaniella.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0