En dag om året

Alla hjärtans dag är inte något som jag någonsin firat. Enda gången jag har haft en dejt på Alla hjärtans dag var när brorsan var singel och hade panik över att han inte hade någon dejt. Jag offrade mig med att gå på bio med honom och en zoo-ask det året. Jag tror inte han var helt nöjd, även om biosalongen inte precis var till bredden fylld med kärleksfulla par som ville se Snatch.

Jag brukar på något vis höra av mig till min mamma, men oftast är det hon som hör av sig först. Inte idag dock, till slut blev jag tvungen att ringa henne på jobbet för att se att allt stod rätt till. Då önskade hon mig en bra dag, inte någon särskild dag utan bara en bra onsdag.

Läste i tidningen att en skola har tagit studiedag idag så att eleverna är lediga. Detta för att utsatta elever inte ska känna sig mer utsatta när de inte får rosor och liknande. Det är märkligt hur en dag som ska fira kärleken kommer att bli en dag då utsatta känner sig ännu värre. Men allt handlar väl om hur man tar det.

Jag tycker ändå det känns som att den här dagen mattats av något med åren. För bara något år sen minns jag hjärtan och gulliga nallebjörnar i butikerna veckor i förväg. I år har jag knappt sett någonting. Men det kan ju bero på att jag inte är ute och spenderar så mycket tid i och för sig.

För alla som firar den här dagen önskar jag att den blir bra. Puss och kram från mig.

Kommentarer
Postat av: Linusfreya

Sehr schon, gut gemacht

2009-09-09 @ 10:53:00
URL: http://linusfreya.3steps.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0