Drömmar och tankeloopar

Jag har börjat sova väldigt gott nu för tiden. Eller jag somnar i alla fall snabbt. Däremot tror jag att jag sover ganska lätt för jag vaknar ofta och minns väldigt mycket av det jag drömmer.

Inatt var jag ute i längdskidsspåret och åkte. Sen stod jag vid Skanstull, fortfarande med skidorna på men utan snö under dem. Jag fortsatte dock att knata med dem på. Framför allt minns jag en hemsk uppförsbacke som gjorde mig helt gråtfärdig. Vadan detta? Jag har inte åkt längdskidor sedan mellanstadiet, har inte ens ägt ett par skidor sen dess. Varför skulle jag tvingas ut nu? Varför finns det så nära i mitt undermedvetna.

Dessutom tänkte jag vid flera tillfällen inatt att "just det, det sa hon alldeles nyss" eller "jo, men här har jag gått med L så jag minns vägen" fast det inte alls hade någon verklighetsförankring. Varför slår medvetandet loopar på det sättet. Mycket märkligt.

Kommentarer
Postat av: Therrorese

Det skummaste med drömmar är att man tycker att allt är helt självklart och inte det minsta konstigt i drömmen...Sen när man vaknar är ALLT i drömmen urmärkligt...

2007-02-25 @ 13:37:02
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: Karolina

Nu utmanar jag dig på de frågor jag har i dagens inlägg! :))

2007-02-25 @ 14:29:45
URL: http://www.xarro.com
Postat av: Hanna

Therrorese: Visst är det märkligt och lite surrealistiskt vad ens hjärna kommer på i drömmen.

Karolina: Det är nu svarat på :-)

2007-02-25 @ 19:22:11
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0