Dålig karma

Jag har haft ett stort lugn i kroppen den senaste tiden. Det är nu som bortblåst. Ersatt med små myror som springer runt överallt och killar mig inombords. Igår var jag otroligt trött och det skulle inte bli några problem att somna. Men med för mycket socker i blodet, tankar i huvet och snor i hjärnan kan vem som helst med lätthet ligga vaken. När oron besätter min kropp blir jag som en tickande bomb. Igår tickade det så högt att jag inte kunde somna.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men jag känner mig otroligt osäker just nu. På allt. Är det verkligen läge att börja revidera allt jag är och allt jag står för just nu? Det måste väl finnas bättre saker att göra med min tid.

Kom att tänka på karma också i allt det här. En dag trodde jag att jag fick en guldstjärna i mitt karma för att jag gjort något bra. Men det är som att jag glömmer bort att karma räknar in ens handlingar i hela det stora och ska göra gott åt alla. Och i så fall borde min handling bli totalt förkastad och mitt karma vara på botten. Kanske förtjänar jag att må lite dåligt ändå.

Kommentarer
Postat av: Fröken T

JAAAAA!!!! :D Ett stiligt godkänt i längdskidor fick jag minsann i onsdags! Hur skönt som helst att det är över, men nu har vi börjat med dans och ska komponera något eget. *hehe* Har du några moves att lära ut? ;)
Ska läsa ikapp det jag missat i din blogg nu! :)

2007-02-11 @ 14:06:35
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Hanna

Grattis, vad härligt! Själv har jag suttit i soffan och tittat på hur lätt det ser ut att åka skidor för skidskyttarna. Men jag är glad att jag slipper åka, minns det som mycket otäckt.

2007-02-11 @ 18:09:26
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0