Bok-reaångest

Jag funderar på att våga mig ut på lite bokrea idag. Har ju ett presentkort som bränner i fickan. Jag är bara rädd att jag inte utstår svettningarna, stressen och trängseln jag inbillar mig kan finnas i anslutning till böckerna. Dessutom gillar jag att låna böcker på biblioteket...

Undanflykter för att slippa gå ut. Men det är faktistk på vägen till dit jag ska och då kan jag väl orka ta tag i detta. Får jag panik är det bara att lämna butiken, inte svårare än så. Jag måste börja försöka övervinna mina rädslor.

Kommentarer
Postat av: Iah

Usch, jag är allergisk mot reor. Eller, jag gillar att det är rea på varor men när varenda människa i hela sverige ska in å dra i samma vara som jag så brukar det sluta med att jag går hem och drar täcket över huvudet några timmar för att lugna ner mig... :/ Det är skrämmande med sånt där..

Jag tycker man borde skilja på snabb- och skräpmat! Snabb är ju nått som går snabbt, skräp är just skräp.

2007-02-27 @ 14:47:09
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: leopardia

jag brukar försöka vänta tills de börjar med halva priset på reapriset. visst färre böcker kvar, men billigare och inte lika mycket folk...

2007-02-27 @ 15:07:34
URL: http://leopardia.webblogg.se
Postat av: Therrorese

På´rom bara! Slit och dra! Banka boken i huvet på den som försöker stjäla den ur ditt grepp. Bra böcker är ju värt det! :)

2007-02-27 @ 15:47:46
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: Liv

Okey, tackar för svaret. Anade antagligen att svaret låg i nåt liknande. Men tycker kanske ändå mäns sjukdomar inte alls får lika mycket uppmärksamhet. I vilket fall så var faktiskt jag på bokrean som startade kl tolv inatt. Hihi. Men ge dig ut, det finns massa fynd :-)

2007-02-27 @ 15:53:54
URL: http://leifiii.blogg.se
Postat av: Honkenponken

Hur gick det??? Jag är livrädd för såna där grejer...

2007-02-27 @ 17:56:13
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Blingbling

Vill du inte trängas och komma i kontakt med andra svettiga ryggar, gör då som jag, handla på nätet =)

2007-02-27 @ 19:27:03
URL: http://blingbling.webblogg.se
Postat av: Hanna

Iah: Det är jag också i normala fall.

Leopardia: Mmm, det är säkert mer avfolkat mot slutet i alla fall.

Therrorese: Jag såg definitvt människor som gjorde sitt bästa för att förpesta sin omgivning, själv tog jag det ganska lungt - tyckte jag i alla fall :-)

Liv: Jag antar att det kan verka som att kvinnors sjukdomar uppmärksammas mer, men det är för att deras forskning kräver att omgivningen hjälper till med pengar. Forskningen runt mäns sjukdomar finansieras statligt... Sorry, men jag var tvungen att tillägga det :-)

Honken: Jag överlevde, med nöd och näppe.

Blingbling: Det är vad jag brukar göra. I år ville dock inte Akademibokhandeln ta emot förhandsbeställningar - och jag var ju tvungen att nyttja mitt presentkort :-/

2007-02-27 @ 20:25:45
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0