Bankärenden

Man kan konstatera att det var ett par tre år sen jag var på banken senast. Det är inte så ofta man har ärenden dit helt enkelt. Men folk överlag verkar göra sig ärenden till denna institution, för idag när jag var där var det gott om folk på kö. Det var två kassor öppna och i den ena satt en killa och stirrade på skärmen som att han väntade på något. Lunch eller jag vet inte.

Så där fick jag stå och svettas åtskilliga minuter. Folk verkade ha väldigt långdragna ärenden dit också. Irriterande. Som när någon ockuperar bankomaten i 10 minuter för att göra sina bankärenden. Kan de inte skaffa sig internetbank och göra det hemma istället? Jag tror det skulle göra alla gladare. Om alla gick på banken lika ofta som jag (säg vart fjärde år) så skulle det inte bli några köer... (och antagligen inga bankkontor heller, men so what, då får sånt här trams lösas på bättre sätt - läs via telefon/internet).

Hur som helst kom jag fram till en liten dam så småningom för att ändra så att jag får in kommande pengar direkt på mitt konto istället för att få en utbetalningsavi till Swedbank (vilket skulle innebära köande där varje månad). Det visade sig att eftersom jag uppgett mitt konto vid tidigare tillfälle (för fyra år sen?) från en annan betalningsavsändare så ligger det kvar. Bra, då vet jag det. Synd att jag köade i onödan.

Trots detta är idag en glad dag. Jag får ju pengar - inte på ett tag nu - men 3 månader av misär verkar få sitt slut i mars!

Kommentarer
Postat av: C.

Har du fixat jobb eller är det andra pengar det handlar om? Här är också en glad dag, tre veckors träningsuppehåll har fått sitt slut och jag är matt i hela kroppen, men endorfinerna satt där de skulle!

2007-02-27 @ 13:10:11
URL: http://arligheter.blogg.se
Postat av: Karin

ahhh vad skont.
jag ar pa banken valdigt ofta... vet inte varfor. det ar ju lite trevligt liksom. haha kram

2007-02-27 @ 13:34:34
URL: http://beetlebum.blogg.se
Postat av: Hanna

C: Inget jobb än så länge. Jag har också fått en endorfinchock idag. I like it! En stor fördel att kunna träna på dagtid.

Karin: Hahaha, som ett sätt att socialisera på...?

2007-02-27 @ 14:26:44
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0