Återträff

Jag har varit på en liten återträff idag - eller vad man nu ska kalla det. Alla kullar av oss konsulter hade en liten tillställning. Vår ansvarige lärare passade lägligt nog på att vara sjuk. Han hade annnars utlovat såväl festtal som hyllningstal (enligt fler vittnen var han rädd för att möta just vår kull och stå till svars för sina misstag). I slutändan var det någon som tvingade vår före detta ansvarige lärare till att skapa ett tal i nuet till vår kulls ära (vi var nu bara sex personer där).

Men jag såg det som ett gratis mål mat och lite sällskap. Dessutom fick vi tillfälle att prata med diverse lärare som nu står utanför makten. Vi hade möjlighet att säga vad vi ville och det var som att de insåg det för de var så mycket mer avslappnade och ärliga nu än de någonsin varit förut. Skön stämning alltså.

Jag lyckades dessutom få i mig några öl och eftersom jag inte druckit någon alkohol på en månad så var jag ganska lättpåverkad. Känner mig ganska berusad om jag ska vara ärlig...

De som blev kvar mot slutet ville sluta upp på Underbara bar. Mina två vänner hade lite andra planer först. Själv ville jag bara hem. Ok, jag kanske är som en 50-åring, men jag trivs med det. Jag orkar helt enkelt inte umgås. Jag vet inte vad det är för fel på mig just nu. Asocial så det står härliga till. Vill helst slippa träffa någon. Jag är bara frusen, så frusen.

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0