Söndag i sängen

En stämningsfull julkonsert, efter stämningsfullt förglöggande, följs av en ångestsöndag.

Jag känner mig inte sjuk, men för all del inte frisk heller. Jag svettas som en gris av att gå i trappor. Och idag är årets två sista danspass. Vad göra?

Halsont brukar inte vara tillämpbart med fysiska aktiviteter, så jag blir nog hemma. Det känns bara så trist, särskilt som en och en halv månad nu väntar mig utan dans i sikte.

Jag gillar inte när helgen blir så här ineffektiv, när jag inte har någon energi att göra just något. Snart är det en ny vecka igång med jobb och jobb.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Magnus

Släng på några filmer och bara slappa. Det är inte så lätt som det låter. Det krävs år av intensiv träning för att uppnå total avslappnad, men det är det värt...;)

2007-12-16 @ 10:53:32
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Hanna

Magnus: Vänta nu här lite, det förutsätter att man har en DVD-spelare. Och det har jag förvisso, men ingenstans att koppla in den. Ja, så det blir nog till att röja runt ändå. Eller läsa igenom den där tidningshögen jag bygger på.

2007-12-16 @ 11:02:32
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Petra

Trist att du inte känner dig 100, men å andra sidan är det rätt skönt att slappa hemma också. Och beta av dendär tidningshögen...;)

2007-12-16 @ 11:24:43
URL: http://petra.papper.fi
Postat av: Hanna

Petra: Det var riktigt skönt faktiskt!

2007-12-16 @ 16:35:14
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0