Livlinan

Jag ringde en vän. Som jag våndats. Vi har inte pratat på ett år, egentligen inte av någon särskild anledning, men det har helt enkelt inte blivit av. Jag ville ha min extranyckel tillbaka.

Jag vet inte om det har med Seinfeld att göra att det känns lite känsligt att be om att få tillbaka sin nyckel. Det blir lite så där tryckt stämning när den gigantiska nyckelknippan ska utbytas. Samtidigt har jag aldrig haft hennes, och vi umgås knappt så det verkar opraktiskt att hon har den. Men jag har inte idits ringa.

Nu är hon i sluttampen av sin graviditet och jag fick äntligen tummen ur. Det var förstås väldigt trevligt att prata, som alltid kändes det som vanligt. En ganska skön typ av vänskap. Men så har vi känt varann sen vi var 7 och varit bästisar i typ 10 år också. Konstigt att sånt ändå kan rinna ut i sanden utan synbar anledning. Även om vi förvisso haft våra duster, men det är ju länge sen nu.

Jag ska i alla fall återfå min nyckel i nästa vecka, om hon kniper så länge vill säga.

Andra bloggar om: , ,

Kommentarer
Postat av: Staffan

Det är märkligt hur ofta Seinfeld-situationer uppstår.
Eller kan det vara så att de är verklig verklighet? By the way, heter det "idits"? Har alltid trott att det skulle bli "itts".

2007-08-10 @ 08:30:34
URL: http://sporre.blogg.se
Postat av: Hanna

Seinfeld-situationerna är fantastiska, tyvärr är det få som förstår att uppskatta dem i sin fulla bemärkelse.
Du har förstås rätt vad gäller "itts". Jag tycker dock inte det känns tydligt vilket ord man menar. Förderar "idits". Tycker det känns mer rätt.

2007-08-10 @ 10:33:02
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Blingbling

Vänskap är märkligt. Ibland bara glider man ifrån varandra utan minsta anledning. Man bara byter stig eller stad och vips tappas kontakten. Sedan brukar man iof kunna återta den efter år av tystnad, utan att det känns det minsta konstigt. Det kan kännas som man sågs igår, fast det är över 10 år sedan.

2007-08-10 @ 11:18:17
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Bling: Det är konstigt att det med vissa är så enkelt att återuppta kontakten, medan andra känns helt otänkbara att göra det med.

2007-08-10 @ 12:29:20
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Peter

Ja det där med att byta stad kan totalförstöra en vänskap, förhållanden kan man ändå kämpa sig igenom ett litet tag, men kompisar blir mycket svårare.
Men jag håller med blingblong om att det ofta går att gå tillbaka, om man inte har skillts aldeles för mycket i livsstil.
btw idits eller itts, kan man inte bara säga orkat. har fått för mig att det är samma sak..

2007-08-11 @ 00:18:09
URL: http://flockdjur.blogg.se
Postat av: Torkelmia

Congratulations on a job well done. Thanks

2009-03-12 @ 08:59:57
URL: http://www.enequist.dk/torkelmia

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0